- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bilsek burda kimse beklemicekteYaaa bende senın gıbı nevrestenın geldiğinde işimin çıkmasından korkuyorum kategorıyı bılseydık en azından yapamayacgımız bıseyse beklemezdık hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilsek burda kimse beklemicekteYaaa bende senın gıbı nevrestenın geldiğinde işimin çıkmasından korkuyorum kategorıyı bılseydık en azından yapamayacgımız bıseyse beklemezdık hiç
Yavaştan geliyoda ama ses yokAz kaldı az demez hatun illa süründürecek
Hadi bakalımm heyecan dorukta dıdımdıdıdıımmmAz kaldı az demez hatun illa süründürecek
Aglamiyoda isteği bitmiyo valla kalkmam yerimden annem dedimSenin bebe agliyo seslerini duydum sanki
11Yavaştan geliyoda ama ses yok
Herkes aklına ilk geleni mi soylucek nevresteyeBilsek burda kimse beklemicekte
Aaaa nasil bir anne şuna bakAglamiyoda isteği bitmiyo valla kalkmam yerimden annem dedim
Verdigi an koş arastir hemen yada biliyosan hemen isteHerkes aklına ilk geleni mi soylucek nevresteye
BakyaaaAaaa nasil bir anne şuna bak
Açık arttırma gibi mübarekVerdigi an koş arastir hemen yada biliyosan hemen iste
Sana derken ben olmucam zaten birazdanBakyaaa
Ayyy kalbimHani nerde
Ben gördüm ama gizlendi sanirsamHani nerde
Kalbimiz var bizimAyyy kalbim
Nasıl gülerim ay pardon çok üzülürumSana derken ben olmucam zaten birazdan
PisssssNasıl gülerim ay pardon çok üzülürum
Ayy şu yarışma ugruna hık dedi mık dedi gitti olmayalım da evvamKalbimiz var bizim
Nevreste abla açıklar artık gidişimiziAyy şu yarışma ugruna hık dedi mık dedi gitti olmayalım da evvam