- 20 Mart 2008
- 140.521
- 210.409
- 60
Ne orucu böyle tuttuğunbaşlamam lazımdı artık. 2 hafta tutup 2 hafta bırakacağım artık nereye kadar giderse :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne orucu böyle tuttuğunbaşlamam lazımdı artık. 2 hafta tutup 2 hafta bırakacağım artık nereye kadar giderse :)
Abla geçici bı heycandi geçti sanırım ,Günaydınlar parikocaum
İnciler tabakta uykuya geçti
Rica ederim ne demek hak ettin 1.olmayı kuzum
Allah kabul etsin calcim
Borç orucu ablaNe orucu böyle tuttuğun
Pamuk yok artık silikon varmış. Öyle diyolla
Tahmin ettiğim gibi.Borç orucu abla
Silikon tabancası alıp kenara koyalimPamuk yok artık silikon varmış. Öyle diyolla
Bir pamugumuz vardi oda yok olmus hemsom
Ben gecen duvarlara köpük yaptim neyseki kenarda kaldiSilikon tabancası alıp kenara koyalim
Sorma hemşom sormaBir pamugumuz vardi oda yok olmus hemsom
Kısa olması benim için iyi çünkü susuzluğun en az olduğu dönem. Çünkü çok su içiyorum ben içmeyince de baş ağrısı fazla oluyor. İş yerinde olduğum için de çalışamıyorum konsantre olamıyorumTahmin ettiğim gibi.
Kış olduğu içğn günlerde kısa nasılsa.
Hazırlıksız değilsin,iyi bariBen gecen duvarlara köpük yaptim neyseki kenarda kaldi
Köpük mü kullanacaksınBen gecen duvarlara köpük yaptim neyseki kenarda kaldi
Birine kullanmayı da öğret. Ruhsatını alın mutlakaSilikon tabancası alıp kenara koyalim
Allah kabul etsin,kolaylık versinKısa olması benim için iyi çünkü susuzluğun en az olduğu dönem. Çünkü çok su içiyorum ben içmeyince de baş ağrısı fazla oluyor. İş yerinde olduğum için de çalışamıyorum konsantre olamıyorum
Kopukleri yapistirdigim silikonuKöpük mü kullanacaksın
Allah razı olsun canımAllah kabul etsin,kolaylık versin
Atış talimi de şart mı?Birine kullanmayı da öğret. Ruhsatını alın mutlaka