- 24 Eylül 2018
- 97.170
- 292.445
aldım mesaji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldım mesaji
Çok pissinİnciyi yiyecek, helvayı giyeceksin
inanma sakın hedef saptırıyor. halbuki incili kase olmadan yemek yemezaldım mesaji
Burası yemek bölümüŞeyyyy buara cok seyler paylasiyolar hamile olan var olmayan var yada evde malzemesi olmayanda olabilir pogca tatli gırla gidiyo ben kötü hissediyorum kendimi
Son günlerde yarış halini aldı. O yuzden diyorum sanki şahsi Instagram gibi kullanıyorlarŞeyyyy buara cok seyler paylasiyolar hamile olan var olmayan var yada evde malzemesi olmayanda olabilir pogca tatli gırla gidiyo ben kötü hissediyorum kendimi
Profillerde canımBurası yemek bölümü
Öyle mi dersininanma sakın hedef saptırıyor. halbuki incili kase olmadan yemek yemez
Burasi yemek bölümü ama ben burayi demiyorum canimBurası yemek bölümü
Inci mühim askomTamam
İncili kolyemi alıp geliyorumSüt helvasıyla
Bacım burası yemek topiği sen bdv gitŞeyyyy buara cok seyler paylasiyolar hamile olan var olmayan var yada evde malzemesi olmayanda olabilir pogca tatli gırla gidiyo ben kötü hissediyorum kendimi
O doğruProfillerde canım
Eyvallah gözümaldım mesaji
:d kaseyide huni diye takavagizİnciyi yiyecek, helvayı giyeceksin
Öffff yaaaa onumu diyorumBacım burası yemek topiği sen bdv git
Ama cidden böyle şeyler çok normalleştiBurasi yemek bölümü ama ben burayi demiyorum canim
Eyvallah gözüm
Bak bu konuda katılıyorum sanaç koku açılsa onun üzerinden ilerleseler çok daha iyi. Valla onlar yüzünden biz paylaşmıyoruz. H M helvasını gördün müSon günlerde yarış halini aldı. O yuzden diyorum sanki şahsi Instagram gibi kullanıyorlar
öyle öyle. çorbayı da hortumla içiyorÖyle mi dersin
Çokkk kötü aslinda düşününceAma cidden böyle şeyler çok normalleşti
1 kişi 5 ayrı şey paylaşıyor Her biri o kadar paylaşsaO doğru