- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Antep'ten gelir belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antep'ten gelir belki
olur olur da sana olmazAntep'ten gelir belki
İyi canım cocullarim dersler yoğunlaştı onlarla uğraşıyorum.sen nasılsın
Canım ya sarım benimİçini yerim askom
Allah yardımcın olsun çok şükür bugunumuze bende iiyim hamdolsunİyi canım cocullarim dersler yoğunlaştı onlarla uğraşıyorum.sen nasılsın
Olmaz ama ,arada ses ver bariBen nedense bu yarışma hiç olmamış gibi davranıyorum uğramıyorum buraya
Sarı sarı,kimin aretiCanım ya sarım benim
İnan girip kendi oylarıma bile bakmıyorum önceden her gün merak ederdim günde kaç kez bakardım oylarima falan. Bi boşvermişlik gelmiş. Ama tabiki ses vermem gerek haklısınOlmaz ama ,arada ses ver bari
Maşallah,40 gün anlayan ,anladipatron sana oy vermiş. onun oy verdikleri genelde kazanamıyor derler ama
Muhabbet için uğra sen Yani ,iyiyim. Sen nasılsın?İnan girip kendi oylarıma bile bakmıyorum önceden her gün merak ederdim günde kaç kez bakardım oylarima falan. Bi boşvermişlik gelmiş. Ama tabiki ses vermem gerek haklısın
Nasılsın
yarışma 30 gün içinde oldugu icin problem yok o zamanMaşallah,40 gün anlayan ,anladi
Tamam daha da iyi ol inşallah ben de iyiyim idare diyorum şükürMuhabbet için uğra sen Yani ,iyiyim. Sen nasılsın?
Haklı bir bakış acisiyarışma 30 gün içinde oldugu icin problem yok o zaman
Sen de iyi ol canım benimTamam daha da iyi ol inşallah ben de iyiyim idare diyorum şükür
Tekirdağ tayfaBana son gün 50 oy gelecek ,çağırdım gelecekler
Bende yapsam ne olurTekirdağ tayfa
Bir tekirdagli olarak onlari öldürürümTekirdağ tayfa
olurBende yapsam ne olur
Elini kana bulama.Bir tekirdagli olarak onlari öldürürüm
1. bir tane 2.3. 4. vs... yarın unutulacakOndan hiç takmayalım,tarifimizi sahipsiz bırakmayalımTamam daha da iyi ol inşallah ben de iyiyim idare diyorum şükür