- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.503
Uçmayan hamsi kusuNe yapıyorsunuz kuş tava denklemini cözemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uçmayan hamsi kusuNe yapıyorsunuz kuş tava denklemini cözemedim
Fıstıkçı kimmişBen iyiyim ,sen nasılsın?Tam buraya gelmiştim nabiyorsunuz ne durumdasınız fistikcilar
Hamsiyi ucuyodu yakaladim tavaya koydukNe yapıyorsunuz kuş tava denklemini cözemedim
Ben sanırım. Bu ara çok fıstık yiyorum ağzıma geldi öyle adı da hamdolsun iyim cennaaaFıstıkçı kimmişBen iyiyim ,sen nasılsın?
O nasi olayyy uşuğuuumHamsiyi ucuyodu yakaladim tavaya koyduk
Hamsi kuşu yapiyodum jennada al tavaya koy dedi oyle oldu iste birazdaha sorarsan aciklama yapamicamO nasi olayyy uşuğuuum
Fıstık deyince bana diyorsun sandım,malum,fıstık gibi kadınımBen sanırım. Bu ara çok fıstık yiyorum ağzıma geldi öyle adı da hamdolsun iyim cennaaa
Bu kuş mü palukmu ona karar verelim önceHamsi kuşu yapiyodum jennada al tavaya koy dedi oyle oldu iste birazdaha sorarsan aciklama yapamicam
Hamsi kuşu yapiyodum jennada al tavaya koy dedi oyle oldu iste birazdaha sorarsan aciklama yapamicam
Yerine göreBu kuş mü palukmu ona karar verelim önce
Birazdan beynim yanarsa görürsünBu kuş mü palukmu ona karar verelim önce
Birazdan beynim yanarsa görürsün
Onu da dicektim aslında maşallah oylesindir tabiFıstık deyince bana diyorsun sandım,malum,fıstık gibi kadınım
Baksana jennamya kafayi yedirtecek soru soruyo
sağol tatlımOnu da dicektim aslında maşallah oylesindir tabi
Yerine göre
Sen arkama geçBaksana jennamya kafayi yedirtecek soru soruyo
Biraz yanaani makbuldur alev alması lazım enerjik olmasi içinBirazdan beynim yanarsa görürsün
TamamSen arkama geç
Ateşsiz şampiyon olunmuyorBiraz yanaani makbuldur alev alması lazım enerjik olmasi için