- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Tamam be tamam zorla güzellik uaptiracaksin banaAşkta paylaşamam şekerim. Yemeğim sizin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam be tamam zorla güzellik uaptiracaksin banaAşkta paylaşamam şekerim. Yemeğim sizin olsun
Şükür iyi diyelim iyi olsun aynıyım ya doktora gitmek de istemiyorum bişey kapıp gelirsem iflah olmam çünkü öksururken ciğer yankı yapiyorSelam canim iyimisin
Tamam be tamam zorla güzellik uaptiracaksin bana
Yaaaa halamiiiiŞükür iyi diyelim iyi olsun aynıyım ya doktora gitmek de istemiyorum bişey kapıp gelirsem iflah olmam çünkü öksururken ciğer yankı yapiyor
Bak kizammm bana bak
Evet böyle öksürürken ciğer bağırıyor resmenYaaaa halamiiii
Sen o temizlikten sonra ifla olmadin sanirim bidahada gecmedi dimeEvet böyle öksürürken ciğer bağırıyor resmen
Yok yok geçmedi temizlikten ziyade o yorgunlukla ev de soğuk uyudun ya orda her tarafım tutuldu tabiSen o temizlikten sonra ifla olmadin sanirim bidahada gecmedi dime
merhaba bebişim
Evet canim iyki onlara bisey olmamis Rabbim şifani verir insAllahYok yok geçmedi temizlikten ziyade o yorgunlukla ev de soğuk uyudun ya orda her tarafım tutuldu tabi
Bizim ev 28-30 derece nerdeyse bünye soğuğa alışık değil çocuklar bile ben gibi hasta olmadı Allah tan yoksa yanmistim yani :)
Nasılsın nagbermerhaba bebişim
İyi canım herşey aynı sanırım soğukla derdimiz başladı iyce eve tıkıldık yani senden naber?Nasılsın nagber