- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Günaydın ablacım hayırlı cumalar olsunGünaydınlar kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın ablacım hayırlı cumalar olsunGünaydınlar kuzum
Gunaydin canim hayirli cumalar canim hayirli haberlerle gelGünaydın hayırlı cumalar canlar ❤
Sağol kzuum sanada hayırlı cumalar olsunGünaydın ablacım hayırlı cumalar olsun
Günaydın elifim inşallahGunaydin canim hayirli cumalar canim hayirli haberlerle gel
hadi inşallahHastaneden geldim yumurtalarım çok güzel gelişmiş pazartesi aşılama olucak canlar inşallah nasip olur dua edin bana şuan deli gibi mutluyum oluyormu bu sefer
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤hadi inşallah
Ayyyy neguzel bir haber canim buuuHastaneden geldim yumurtalarım çok güzel gelişmiş pazartesi aşılama olucak canlar inşallah nasip olur dua edin bana şuan deli gibi mutluyum oluyormu bu sefer
Öyle elifim şükürler olsun rabbim daim etsin inşallah ❤Ayyyy neguzel bir haber canim buuu
İnşaallah hayırlısı ile sonuç alırsınızHastaneden geldim yumurtalarım çok güzel gelişmiş pazartesi aşılama olucak canlar inşallah nasip olur dua edin bana şuan deli gibi mutluyum oluyormu bu sefer
Gunaydin canım hayirli cumalarGünaydın hayırlı cumalar
Çok güzel bir haber kuzum benim çok sevindim inşallah çok zamandada güzel haberi alırız senden.Hastaneden geldim yumurtalarım çok güzel gelişmiş pazartesi aşılama olucak canlar inşallah nasip olur dua edin bana şuan deli gibi mutluyum oluyormu bu sefer
İnşallah canım benim rabbim yüzümüzü güldürsün cumanın haryrına inşallah bekleyişte olanlara nasip etsin inşallah ❤İnşaallah hayırlısı ile sonuç alırsınız
Günaydınlar canısıGünaydın hayırlı cumalar
Amin kuzum benim. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım benim rabbim yüzümüzü güldürsün cumanın haryrına inşallah bekleyişte olanlara nasip etsin inşallah ❤
Kuzum benim,inşallah nasip olur Çok sevindim çokHastaneden geldim yumurtalarım çok güzel gelişmiş pazartesi aşılama olucak canlar inşallah nasip olur dua edin bana şuan deli gibi mutluyum oluyormu bu sefer
Amin inşallah güzel sonuç alırsınızİnşallah canım benim rabbim yüzümüzü güldürsün cumanın haryrına inşallah bekleyişte olanlara nasip etsin inşallah ❤