- 16 Ağustos 2010
- 293.177
- 603.191
- 43
11 de evlenmiş oluyordum yagenç olabilir ama çocuk değil bence
17 çocuk oluyor18 e kadar çocuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 de evlenmiş oluyordum yagenç olabilir ama çocuk değil bence
Hızlı gidiyon yaşta bende 65 olsamda hastanede sıra beklemeden sıram gelse diye heves ediyorum bunu bir gün doktora söylemiştim ne gülmüştü adam varya ..39.5 olmak üzereyim 40 a ne kaldı
Gerçi ben 3-4yıldır 40 diyorum
Deme öyle demePismanim desem neye yararkii
Yaaaa ama keske o yasta evlenmeseydim sadece cocuklarim var diye mutluyumgenç olabilir ama çocuk değil bence
Bende menopoza girmeyi bekliyorum hızlıca o yaşa geleyimHızlı gidiyon yaşta bende 65 olsamda hastanede sıra beklemeden sıram gelse diye heves ediyorum bunu bir gün doktora söylemiştim ne gülmüştü adam varya ..
Deme öyle deme
benim rahmetli nenem 13 yasinda evlenmis11 de evlenmiş oluyordum ya
17 çocuk oluyor18 e kadar çocuk
Aunı fikirdeyimYaaaa ama keske o yasta evlenmeseydim sadece cocuklarim var diye mutluyum
Anladım..Kactim valla pok vardi
Sen bide benim yaşıma gelsen 60 olacam dersinBirbyerde bir laf olsa 40 yaşımdayım daha ne olsun derim
3-4yıldır böyle
hahaha sonunda yawTamam oldu şimdi
E süper işte doğru tahmin etmişimBen 29 @Jenna16 30
Benim kuzenlerimde 13-14te evlenmişler.55 yaşında falanlar torunları evlenme çağında:)benim rahmetli nenem 13 yasinda evlenmis
yaprak düğünü yaptınız yaniBen 17yasimda kactim çocuk olan benim
Nüfus cüzdanı önemsiz yanlış yazılmışE süper işte doğru tahmin etmişim
Cinnet kapıda diyim dolabın busluğundan çıkmıyor kafaBende menopoza girmeyi bekliyorum hızlıca o yaşa geleyim
ama hiç şikayetci değildi. hayatımda gördüğüm en mutlu insanlardan birisiydi. dedemi çok severdiBenim kuzenlerimde 13-14te evlenmişler.55 yaşında falanlar torunları evlenme çağında:)
NasipKactim valla pok vardi
zuhal sen kaç yaşındasın ??????genç olabilir ama çocuk değil bence
One kizyaprak düğünü yaptınız yani
30 sayılır artikzuhal sen kaç yaşındasın ??????
Kaçanlara bizde öyle derler işte. Yaprak düğünü büyükler öyle demişOne kiz
Eskiler bir başkaama hiç şikayetci değildi. hayatımda gördüğüm en mutlu insanlardan birisiydi. dedemi çok severdi