- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Sağolasın canım amin inşallahMaşallah sağlıcakla gidip gelsinler ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım amin inşallahMaşallah sağlıcakla gidip gelsinler ❤
Ben her yere yeterim merak etme
Pc boşta olur ara ara bakarım
en büyük kukriş başka büyük yokTamam o zaman bir daha üzmek yok
Bende seni çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyoreeeeeeee
Kuru iftira nerde satmışım kaça satmışımhemen satıon beni prenses.. hiç korumuon
kukriş bana günaydın demiyor sen hemen canmlar cicimlerKuru iftira nerde satmışım kaça satmışım
Ben de iyiyim şükür ahretligimİyiyim ahretligim Nescafe içiyorum sen nasılsın
Yerimde ne göz varmışO zaman hadi sende yarışma organize et görelim.abla ben senin yerine pembe olurum istersen
abla benim yok kiYerimde ne göz varmışO zaman hadi sende yarışma organize et görelim.
Kukrim tost yapacak
WunderLost kurabiye
Tenceresiz kaldim anne el açması
Sen ne yapacaksın.
Hadi canım korktun muabla benim yok ki
öylesine dedim
Ama olmaz ki günaydın dedi ama fakketiysen jemem gözlerimi belerttim sonra kalbimi attımkukriş bana günaydın demiyor sen hemen canmlar cicimler
Kızda gidiyor muBende iyiyim canım ,oğlum bugün beşe başladı artık ilk kez gitti ortaokula heyecanlıyım bekliyorum bakalım inşallah guzel geçiyordur
Çok şükür benim yokYerimde ne göz varmışO zaman hadi sende yarışma organize et görelim.
Kukrim tost yapacak
WunderLost kurabiye
Tenceresiz kaldim anne el açması
Sen ne yapacaksın.
Varsa söyleÇok şükür benim yok
Böyle ol işte öv beni
en büyük kukriş başka büyük yok
Günaydınnnn ❤Günaydın kuzucuklar
Günaydın kuzumGünaydın kuzucuklar
Ona da şu ara tatilden sonra bakicam gönderebilirim duruma göreKızda gidiyor mu
Yok ben böyle iyiyim ablacım siz söyleyin ben yaparım zati anca yemek yaparımVarsa söyle
Hayırlısı canımOna da şu ara tatilden sonra bakicam gönderebilirim duruma göre