• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Bende iyim çok şükür ablam:KK16:
El işlerine bayiliyorum en iyisini yapıyorsun 💖
Terapi gibi oldu bana,çok değişik şeyler yapıyorlar nette hayran kalıyorum artık.
Bu kadın i bende takip ediyorim aboneyim çok güzel isleri var ya 😍
Neler yapıyor varya sormuşlar hatta el işi üzerine hocalığınız varmı diyede yokmuş kendi ilgi alanım dedi.
Yanlış anlaşılma olmuş canım bize test yapılmadı hiç eşimin bulaş riski olduğu için karantina dayız :)
Geçmiş olsun miniğim evde mahsur kaldınız yani..

Evet Ablam hatta dikili belediyesinun desteği ile birinin evini düzenlediler değiştirdiler :))

Evet abla bugun ikinci gün 👀
Terapi gibi oldu bana,çok değişik şeyler yapıyorlar nette hayran kalıyorum artık.

Neler yapıyor varya sormuşlar hatta el işi üzerine hocalığınız varmı diyede yokmuş kendi ilgi alanım dedi.

Geçmiş olsun miniğim evde mahsur kaldınız yani..

Ne koni bağımından abla 😁 bende ikizlerim belirtileri neler :KK70:
Bir dediği bir değidiğini tutmuyor anlık değişimler mesela.ak sa kara karaysa ak gibi :KK70: :KK70:
Vas vas :KK70: biraz dışa donukler buda sorun çoğu zaman hani arkadaş çok seveerler vs biraz bildiğini yaparlar dışarıyı dinler iki ruhlu madamlar adamlar :KK70:
Aynen bir anda değişime giriyorlar.
2 Aralık ta bitiyor ama eşim hariç biz çıkabiliyor musuz öyle demişler
Sonunda özgürlüğe kavuşacan yani ..
Biraz ilgilenirim doğum haritası vs ablacım 🥰
Doğum saati lazım demi.

Bir dediği bir değidiğini tutmuyor anlık değişimler mesela.ak sa kara karaysa ak gibi :KK70: :KK70:

Aynen bir anda değişime giriyorlar.

Sonunda özgürlüğe kavuşacan yani ..

Doğum saati lazım demi.
Abla bu kadarı yeter kalbim daha kaldıramaz gerisine :KK70: :KK70:

Back