• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun minik neyin var ?
Herşey var :D

İlk kulaklarda problem vardı 4-5 gün önce muayene olmuştum sprey ve hap la gönderdi iki gün omce akşam baş ağrısı vardı

Dün bütün gün baş dönmesi soddetli baş ağrısı hafif ateş öksürük halsizlik vardı

Ama kulağa mi bağlıydı bilmiyorum burnum akmaya başlayınca baş ağrım da geçti şimdi kendime acı çorba hazırlıyorum daha çok aksn diye ☺️

Herşey var :KK70:

İlk kulaklarda problem vardı 4-5 gün önce muayene olmuştum sprey ve hap la gönderdi iki gün omce akşam baş ağrısı vardı

Dün bütün gün baş dönmesi soddetli baş ağrısı hafif ateş öksürük halsizlik vardı

Ama kulağa mi bağlıydı bilmiyorum burnum akmaya başlayınca baş ağrım da geçti şimdi kendime acı çorba hazırlıyorum daha çok aksn diye ☺️
canım yaa çok geçmiş olsun. inşallah atlatırsın kısa sürede

Herşey var :KK70:

Tarhana 😋

Back
X