- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.229
- 29
O öyle ya saf,temiz inanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O öyle ya saf,temiz inanıyor
Sen niye gelmiyorsun?Biliyorum cnm az mı tetikte bekledim
CanımmmMinnoş kalpli evvam
Dur hemen umutsuz olma bak bana 6. Yarışmayı devirdim hala umudum var birgün olacak inşaallah
1 kez katıldı yaşlandıDur hemen umutsuz olma bak bana 6. Yarışmayı devirdim hala umudum var birgün olacak inşaallah
Saydım 22 olmuş ve fairy,sütaş bana fotoğraf yollanan yarışmaları saymıyorum:)
ben ilk yarışmada bile umutluydum bendeki de nasıl bir ozguvense sonuncu olmamıştım galiba bir tek
Katilmiyorum restoranlarda bile sicak sicak aninda pismis getirilir hicbir yerde icli koftenin soguk yendigini gormedim o kizartma grubuna giremez:)Kızartma soğuk yenir canım:)
Sıcak gelmez sofraya:)Hatta saatler önce kızartılır hazır tutulur:)
6. Mi ilk yarismam kalbime inecektiDur hemen umutsuz olma bak bana 6. Yarışmayı devirdim hala umudum var birgün olacak inşaallah
Gaziantep'te soğuk yeniyor:)Katilmiyorum restoranlarda bile sicak sicak aninda pismis getirilir hicbir yerde icli koftenin soguk yendigini gormedim o kizartma grubuna giremez:)
Vermedim zaten şaka yapıyorum hem bu konuda sorun çıkacağı için hem de kesin 1. olur :)Katilmiyorum restoranlarda bile sicak sicak aninda pismis getirilir hicbir yerde icli koftenin soguk yendigini gormedim o kizartma grubuna giremez:)
Herkes öyle oluyor canım diğerleri görülmüyor.Oysa rakipler dişli:)ben ilk yarışmada bile umutluydum bendeki de nasıl bir ozguvense sonuncu olmamıştım galiba bir tek
Benimki devede kulak6. Mi ilk yarismam kalbime inecekti
İci kiymali ve yagli kiymali bir sey nasil soguk yenir donar bikere en basitinden. Zeytinyagli olan herseyi soguk yiyoruzda bu zeytinyagli degilki ve gaziantepliler icin bisey diyemem ama soguk yendigini ilk kez duydum :)Vermedim zaten şaka yapıyorum hem bu konuda sorun çıkacağı için hem de kesin 1. olur :)
Her yörede farklı:)Ben sıcak geldiğini hiç görmedim:)
Tabiki öyle maşallah herkeseHerkes öyle oluyor canım diğerleri görülmüyor.Oysa rakipler dişli:)
Tavsiye ederim canım şaşırtıcı şekilde güzel oluyor:)İci kiymali ve yagli kiymali bir sey nasil soguk yenir donar bikere en basitinden. Zeytinyagli olan herseyi soguk yiyoruzda bu zeytinyagli degilki ve gaziantepliler icin bisey diyemem ama soguk yendigini ilk kez duydum :)
Seyyy bizim burdada sicak yeniyo nevroşTavsiye ederim canım şaşırtıcı şekilde güzel oluyor:)
İşte diyorum ya yöre yöre değişiyor.Ben soğuk yenir illa demiyorum ama soğukta yeniyor.Seyyy bizim burdada sicak yeniyo nevroş
Bu ara hevesim yok hiç ama geçer tabi bi günSen niye gelmiyorsun?