sabahları ciğere gidiyor musunuzBana kebap deme göbek çıkıyor valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabahları ciğere gidiyor musunuzBana kebap deme göbek çıkıyor valla
Buna değil tabiki kim kaybetmiş tarifte sen bulasınbalcan kebabindan meze olmaz ama bebiş
Ben yokumda her manada banlanmaya müsaitim nasılsayarışmaya katılan birisini arıyorlar keleş abla sen katilıyor musun :)
Çakma tarif alayım bariSenin tarifin yok
Sorma ya kırk yıllık usta gibin hissetiyom kendimi artıkÇıkan ürün güzel olunca insan bir havalara giriyor ya
Balcan isot ayrılmaz ikiliEvva şakşuka sever misin dedi de. bende patlıcan göbek adımız ne sevmesi dedim
nevreste abla balcan niye demedin diyor. dedim onu cantanem eniyi bilir ona biraktim dedim
Yok Pandemi den dolayı gidemiyoruz. O bize geliyorsabahları ciğere gidiyor musunuz
çok kolay seni banlatırım tarifim hazırBuna değil tabiki kim kaybetmiş tarifte sen bulasın
Maşallah
avıma kim düşecek diye bekliyorumMaşallah
Ne güzel döktürüyorsun
yemedikleri için bilmiyorlar. patlicanin, etin, domatesin suyu birbirine karisiyor. inanilmaz lezzet. ben yapinca soylemesi ayip 1.5 lavas en az goturuyorumBalcan isot ayrılmaz ikili
Sevilmez mi
Ama tepsi kebabını burdaki üyeler begenmiyormuş. Patlıcanların üzeri yanar gibi oluyor ya yanık diyorlarmış. Nevreste öyle anlatmıştı
Tadını bilseler hiç öyle düşünmezlerdi oysaki
Ne oldu,niye seslendin n
Deme lütfen anlatmayemedikleri için bilmiyorlar. patlicanin, etin, domatesin suyu birbirine karisiyor. inanilmaz lezzet. ben yapinca soylemesi ayip 1.5 lavas en az goturuyorum
ula hayin domdom daha sabah şikayet ediyordun senin icin az daha kukrişle kulahları değiscektik
ne avına çıktınavıma kim düşecek diye bekliyorum
aliminyum tepsiler varya ince. yazdan onlardan birkac tepsi yapip derin dondurucuya atan varDeme lütfen anlatma
Canım çekiyor. Bu ara yaptırmama kararı aldık
Bende yiyorum olunca
Nefis oluyor yok böyle lezzet.
Ben İstanbulda yaşarken bu kadar patlıcan sevip tüketmezdim. Şimdi Allah ne verdiyse
Ama dikkat etmek lazım
He onu mu diyecektintatli miyim gerçekten
atın beni denizlereula hayin domdom daha sabah şikayet ediyordun senin icin az daha kukrişle kulahları değiscektik
Sende hemen beni satış bakıyorum kim birşey dese hemen kukrimi harciyorsunula hayin domdom daha sabah şikayet ediyordun senin icin az daha kukrişle kulahları değiscektik