Mezeler - Ordövrler En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Evva Evva şakşuka sever misin dedi de. bende patlıcan göbek adımız ne sevmesi dedim 😂

nevreste abla balcan niye demedin diyor. dedim onu cantanem eniyi bilir ona biraktim dedim 😁
Balcan isot :KK45:ayrılmaz ikili
Sevilmez mi 🤤
Ama tepsi kebabını burdaki üyeler begenmiyormuş. Patlıcanların üzeri yanar gibi oluyor ya yanık diyorlarmış. Nevreste Nevreste öyle anlatmıştı :110:

Tadını bilseler hiç öyle düşünmezlerdi oysaki :KK45:

Balcan isot :KK45:ayrılmaz ikili
Sevilmez mi 🤤
Ama tepsi kebabını burdaki üyeler begenmiyormuş. Patlıcanların üzeri yanar gibi oluyor ya yanık diyorlarmış. Nevreste Nevreste öyle anlatmıştı :110:

Tadını bilseler hiç öyle düşünmezlerdi oysaki :KK45:
yemedikleri için bilmiyorlar. patlicanin, etin, domatesin suyu birbirine karisiyor. inanilmaz lezzet. ben yapinca soylemesi ayip 1.5 lavas en az goturuyorum :KK70:

yemedikleri için bilmiyorlar. patlicanin, etin, domatesin suyu birbirine karisiyor. inanilmaz lezzet. ben yapinca soylemesi ayip 1.5 lavas en az goturuyorum :KK70:
Deme lütfen anlatma :KK42: :KK42:
Canım çekiyor. Bu ara yaptırmama kararı aldık 😂

Bende yiyorum olunca 😂
Nefis oluyor yok böyle lezzet.
Ben İstanbulda yaşarken bu kadar patlıcan sevip tüketmezdim. Şimdi Allah ne verdiyse 🤤😂

Ama dikkat etmek lazım 🤐

Deme lütfen anlatma :KK42: :KK42:
Canım çekiyor. Bu ara yaptırmama kararı aldık 😂

Bende yiyorum olunca 😂
Nefis oluyor yok böyle lezzet.
Ben İstanbulda yaşarken bu kadar patlıcan sevip tüketmezdim. Şimdi Allah ne verdiyse 🤤😂

Ama dikkat etmek lazım 🤐
aliminyum tepsiler varya ince. yazdan onlardan birkac tepsi yapip derin dondurucuya atan var 😍

X