- 28 Haziran 2011
- 59.256
- 149.520
Hani ben yapiyordumİlk tarifimiz geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani ben yapiyordumİlk tarifimiz geliyor
İlk deyince direkt sen geliyorsun akıllaraYooo
Niye herşeyi benden biliyorsunuz
O eskidendi. Son 2 yarışmadır diplerdeyim Sabırlı olmayı öğreneceğimİlk deyince direkt sen geliyorsun akıllara
Yapsaydın bugün kolları sıvamıştınHani ben yapiyordum
İlk alan mı ilk yapmış oluyorNe yani ilk magnolia ay ilk tarif senin değil mi
YapsaydınHani ben yapiyordum
Dimi nevoş.İlk alan mı ilk yapmış oluyor
Canom bardakim yok,Allah rızası için üzerime bardak atinYapsaydın bugün kolları sıvamıştın
Yeni yarışmacılardan olabilir yada Oriana dır. O seviyor 1.yapmayı
BardakYapsaydın
Beni de şaşırttı senin son zamanlardaki oyların ama olsun nazar boncuğun olsun diyelimO eskidendi. Son 2 yarışmadır diplerdeyim Sabırlı olmayı öğreneceğim
Hayır ya ilk tarifi alan da yapan da genelde gonzales Canomuz oluyor yaİlk alan mı ilk yapmış oluyor
Uzun zamandır katılmayan bir arkadaş yaptıHayır ya ilk tarifi alan da yapan da genelde gonzales Canomuz oluyor ya
Benimde yokBir tarifim bile yok, yazık bana
Yok adaşım yaa bugun cok yogunduuum bebişlerin yemeğini zor hazırladımYapsaydın bugün kolları sıvamıştın
Yeni yarışmacılardan olabilir yada Oriana dır. O seviyor 1.yapmayı
Demek bardakta yapacaksın benimde yok biliyor musunCanom bardakim yok,Allah rızası için üzerime bardak atin
Sağol canım. Düzelteceğiz inşallahBeni de şaşırttı senin son zamanlardaki oyların ama olsun nazar boncuğun olsun diyelim
Allah kolaylık versin merviş imYok adaşım yaa bugun cok yogunduuum bebişlerin yemeğini zor hazırladım
Aslında çeşit çokBenimde yok
Bulurum belki ama şimdi yokİstediğimi verdimAslında çeşit çok
Amiin çiçeğim herkeseDemek bardakta yapacaksın benimde yok biliyor musun
Sağol canım. Düzelteceğiz inşallah
Allah kolaylık versin merviş im
Ne kadar fakiriz canom, kuzenimden dilenmeyi düşünüyorumDemek bardakta yapacaksın benimde yok biliyor musun