- 28 Haziran 2011
- 59.228
- 149.466
Oyy çenn fasille mi oluyonMidem ağrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy çenn fasille mi oluyonMidem ağrıyor
Ben burda ecel terleri dökerken sen orda eşin beyle araba macerası mı konuşuyorsun. Benimki bana küstü yattı zıbardıEşime bu günkü araba maceralarımı anlatıyordum
Hahaaa evet ben daha cok oy alırım iyi olurAslında bu tablo bi bildirimi daha haketmiyor mu ya
Zaten noluyosa o 2.bildirim den sonra oldu. Yok bildirim falan. Tükkan kapandı hadeeAslında bu tablo bi bildirimi daha haketmiyor mu ya
Kader olmamam için direniyorOyy çenn fasille mi oluyon
Yarım saat içinde de tüm kk aktif olacak deeel yaa canomKader olmamam için direniyor
Az konuşun da kimse gelmesinYarım saat içinde de tüm kk aktif olacak deeel yaa canom
Yaa hiç sorma getir arabayı yıkayalım bugün demişti iş yerinin sokağını kaçırdım baktım hep ter s,giriş yok ben de devam ettim başka yerlere gittim dolaştım döndüm sonra eve de onu anlatıyordum niye gitmedim diyeBen burda ecel terleri dökerken sen orda eşin beyle araba macerası mı konuşuyorsun. Benimki bana küstü yattı zıbardı
Konusunca miiiigggAz konuşun da kimse gelmesin
PessssYaa hiç sorma getir arabayı yıkayalım bugün demişti iş yerinin sokağını kaçırdım baktım hep ter s,giriş yok ben de devam ettim başka yerlere gittim dolaştım döndüm sonra eve de onu anlatıyordum niye gitmedim diye
Konusunca miiiiggg
Kız Kukrim napsın 3 oyla 2. Olacak kızZaten noluyosa o 2.bildirim den sonra oldu. Yok bildirim falan. Tükkan kapandı hadee
Tam cildirmalikKız Kukrim napsın 3 oyla 2. Olacak kız
Nasip artık ya o ya benKız Kukrim napsın 3 oyla 2. Olacak kız