- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.558
Bir de ben görseydim keşke.Ooo gebelik takvimi Buradan bizde takip ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de ben görseydim keşke.Ooo gebelik takvimi Buradan bizde takip ederiz
Ben öyle bir şey talep etmedim ki yavSilmişsin galiba. Hamilelik takvimi yapıyorsun
Ayarlardan kendin yapıyorsun kendi kendine nasıl hesaplayacak kiBen öyle bir şey talep etmedim ki yav
Yok çocuk sayısı, tahmini doğum tarihi falan öyle bir şeyler girdim ama onların amacının hamilelik takvimi olduğunu bilmiyordum. Bir de ben hariç herkes görüyor onu herhalde. E ne işime yarıyor o zaman sjsjjsjsAyarlardan kendin yapıyorsun kendi kendine nasıl hesaplayacak ki
Aynen tahmini doğum tarihinden oluyor ve herkes görüyor. Bence güzel bişey. Altta gün gün gelişmeleri okuyorsun. Hoş oluyorYok çocuk sayısı, tahmini doğum tarihi falan öyle bir şeyler girdim ama onların amacının hamilelik takvimi olduğunu bilmiyordum. Bir de ben hariç herkes görüyor onu herhalde. E ne işime yarıyor o zaman sjsjjsjs
Güzeldir herhalde, ben de okusaydım keşke.Aynen tahmini doğum tarihinden oluyor ve herkes görüyor. Bence güzel bişey. Altta gün gün gelişmeleri okuyorsun. Hoş oluyor
Cano bende niye gözükmüyor takvimlerSilmişsin galiba. Hamilelik takvimi yapıyorsun
Heh sonunda buldum 210 gr 14,2 cm baştan popoyaNerde yazıyor o kız, ben niye görmüyorum jajsjsjs
Tamam arada size sorar öğrenirim ahajahaHeh sonunda buldum 210 gr 14,2 cm baştan popoya
Kıyamaaaaaaammmmmm
Kıyamaaaaaaammmmmm
Nevos ben neden göremiyorum gebelik takvimi,nasıl acicam
Bir de ben görseydim keşke.
Diş minesi oluşmaya başlamış yazık yaaa ahsjjsjsjs
Maşallah maşallah prensesimeDiş minesi oluşmaya başlamış yazık yaaa ahsjjsjsjs
Korktuğum başımıza geldi geçmiş olsun aşkomSonunda şifayı kaptım galiba
Geçmiş olsun ablaSonunda şifayı kaptım galiba
Sağ ol aşkom Kaç gündür soğukta oturuyoruz çokta şaşırmadımUmarım çok ilerlemezKorktuğum başımıza geldi geçmiş olsun aşkom
Sağ ol canım benimGeçmiş olsun abla