- 28 Haziran 2011
- 59.351
- 149.755
Tmm nevos iyiymis sakinim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm nevos iyiymis sakinim
Hayırlı günler canım
Seninde keyfin yerinde olsun nevosum, mutlu günlerHayırlı günler canım
Sağ ol canım benimSeninde keyfin yerinde olsun nevosum, mutlu günler
Nevos tarifi yapmayanları tehdit et korksunlar, beklemekten sıkıldıkYeni tarif geliyor
GelmeliYeni tarif geliyor
Nevos tarifi yapmayanları tehdit et korksunlar, beklemekten sıkıldık
GeliyorGelmeli
Hayır siz seçiyorsunuzMerhaba, ben buranın yabancısıyım Bir şey soruciim. Buraya tarif başlıkları belirtiliyor da arasından mı seçiliyor? Katılsam diye düşünüyorum ama üşeniyorum da. Aklımda tarif de var açıkçası.
MerhabaMerhaba, ben buranın yabancısıyım Bir şey soruciim. Buraya tarif başlıkları belirtiliyor da arasından mı seçiliyor? Katılsam diye düşünüyorum ama üşeniyorum da. Aklımda tarif de var açıkçası.
Maşallah maşallahEller Cumartesi Cumartesi gezerken ben oturdum gözleme açmaya çalıştım, işte bunlar hep sizin yüzünüzden.
Eşime diyorum ki kötü olmuşsa sakın söyleme.Maşallah maşallah
Muhteşem görünüyorSöylerse çarp ağzınaBir daha yapmam dersinEşime diyorum ki kötü olmuşsa sakın söyleme.
Gerçekten ilk defa yaptıgım bi şey begenilmezse bir daha yapmıyorumMuhteşem görünüyorSöylerse çarp ağzınaBir daha yapmam dersin
Oyyy ellerine sağlık. Benim gözler yaşlı çok güzel bebekim. Afiyet olsunEller Cumartesi Cumartesi gezerken ben oturdum gözleme açmaya çalıştım, işte bunlar hep sizin yüzünüzden.
Ben kendim beğenmezsem yapmam başkasının beğenmemesi çok mühim değilGerçekten ilk defa yaptıgım bi şey begenilmezse bir daha yapmıyorum
Biz tatlı beklerken gözleme sürprizi gelmesi bekiEller Cumartesi Cumartesi gezerken ben oturdum gözleme açmaya çalıştım, işte bunlar hep sizin yüzünüzden.
Aynen bende öyleBen kendim beğenmezsem yapmam başkasının beğenmemesi çok mühim değil