- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Geçmiş gitmiş çok şükür, evet o direnler zor oluyor. Hele çıkarılması.Bugün çıktı sonunda en zoru onlar zaten Allah iyilik versin cancağızım
Cümlemize inşallah Cancağzım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş gitmiş çok şükür, evet o direnler zor oluyor. Hele çıkarılması.Bugün çıktı sonunda en zoru onlar zaten Allah iyilik versin cancağızım
Ellerine sağlık aşkom, kim ne şahane şeyler yaptınız hep iyi ol canımın içiOhhh çok şükür aşkom
İyiyim aşkom sağ ol
Haftaya sergi olacakmış. Bugün yaptıklarımızı vernikledikKol kaslarım çalıştı
Her cm hissediliyor bitmiyor,bitmiyor sonrası huzur Amin cancağızımGeçmiş gitmiş çok şükür, evet o direnler zor oluyor. Hele çıkarılması.
Cümlemize inşallah Cancağzım.
Her cm hissediliyor bitmiyor,bitmiyor sonrası huzur Amin cancağızım
Aslında daha bir ay oldu baş ayalı ve üç kişi falan yapıyoruz. Ama yine çıktı bir şeylerEllerine sağlık aşkom, kim ne şahane şeyler yaptınız hep iyi ol canımın içi
Oh oh maşallah güzel günler geliyorÇok şükür başlıyoruz elticim, yarın ilk dozları vuracağım inşallah.
Evet bencede ucuz değil, çok şaşırtıcı yasomHiç araştırmadım Frida’m, oysaki içeriği ucuz değil
Güzel bir çekim yaparsın aşkom, ben görmek isterimAslında daha bir ay oldu baş ayalı ve üç kişi falan yapıyoruz. Ama yine çıktı bir şeyler
Güzel kafa dağıtılıyor
Sende aşkom
Ne olduOoooooffff
Noldu ?Ooooooffff
Çok sıkıcısınız. Kavga, polemik, skandal hiçbiri yok.Ne oldu
Edepli olduğumuz için sorryÇok sıkıcısınız. Kavga, polemik, skandal hiçbiri yok.
Emin misinÇok sıkıcısınız. Kavga, polemik, skandal hiçbiri yok.
Edebiyat dersinde miyiz yav bu kadarına gerek yok.Edepli olduğumuz için sorry
Bir şey mi kaçırdım yoksaEmin misin
Ahahahahah, o zaman maskeler insinEdebiyat dersinde miyiz yav bu kadarına gerek yok.
İnşallah Frida’mOh oh maşallah güzel günler geliyor
Evet görmedin mi olayıBir şey mi kaçırdım yoksa
Bilmiyorum artık iyice ölü ozanlar derneği oldu bu topik.Ahahahahah, o zaman maskeler insin