- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Ben de elmacıyım ama zengin değilimZengin margirit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de elmacıyım ama zengin değilimZengin margirit
Senin elmada yeni kukrisim, esintiler varBen de elmacıyım ama zengin değilim
Pasta yokCupta mı hmmmmmm
Nasıl kızSenin elmada yeni kukrisim, esintiler var
Kandırma aşko muDokuz aylık oldum,her an firtlatabilirim
Ben Lotus’un kremasını da seviyorum ya. Geçen sene yapmıştım şöyle bir magnolia.Lüküs pisküvit
Ahsjsjsjs peki kızma NevoşPasta yok
Peki bu zenginlikten benim haberim var mı hahahhahahKadın zengin
Yok muPeki bu zenginlikten benim haberim var mı hahahhahah
Yok valla, şimdiden kara kara düşünüyorum ücretsiz izin alınca nasıl geçiniriz tek maaşla diye. Mecbur hazırdan yiyeceğiz.Yok mu
Güzel oluyor gerçekten ben de seviyorum ondaki tadıBen Lotus’un kremasını da seviyorum ya. Geçen sene yapmıştım şöyle bir magnolia.
Allah kolaylık versin canımYok valla, şimdiden kara kara düşünüyorum ücretsiz izin alınca nasıl geçiniriz tek maaşla diye. Mecbur hazırdan yiyeceğiz.
gelsin bu seneeeAllah kolaylık versin canım
Hepimiz fakfakiriz
Biz üç çocuk ve tek maşla geçinemiyoruz
Ahhh keşkegelsin bu seneee
Çook Amin.Ahhh keşke
Şu şartlarda üç çocuğu düşünemiyorum bile. Allah yardımcınız olsun. Şu an bizim kira+kreş ayda 7 bin lira. Tek maaşlı olsak eşimin maaşının yarısı oraya gidecek. Kalanıyla da geçiniyor olacağız.Allah kolaylık versin canım
Hepimiz fakfakiriz
Biz üç çocuk ve tek maşla geçinemiyoruz
Bizimde kredi, çocukların kurs ve aylık kitap masrafları 8500Gerisini sen düşünŞu şartlarda üç çocuğu düşünemiyorum bile. Allah yardımcınız olsun. Şu an bizim kira+kreş ayda 7 bin lira. Tek maaşlı olsak eşimin maaşının yarısı oraya gidecek. Kalanıyla da geçiniyor olacağız.
Ev kredisi mi? Nasip olur mu AllahımBizimde kredi, çocukların kurs ve aylık kitap masrafları 8500Gerisini sen düşün
Evet ev kredisiBize 18. yılımızda nasip olduEv kredisi mi? Nasip olur mu Allahım