• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Kibar/Nazik KK Üyesi;

En Kibar/Nazik KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    137
  • Anket Kapalı .
Saol canım size de geçmiş olsun. Konuşmak istemezsen konuşmayalım elbette sen bilirsin de abinin belirtileri neydi? Neye göre kanser tanısı kondu? TSH vs nasıl bağlantılıydı?
Benim de merak ettiğim o kadar çok şey var ki.
Bugün 12,30 da endokrinciyle randevum var.
Allah şifa versin herkese.
Canım boğazında bir şişlik oluştu 2-3 ay önce:KK66:Daha önce lenf kanseri olmuştu bu yüzden çok tedirgindi :KK43: Onu 1 yılda atlattı..
Doktora gitti doktor sadece nodül olduğunu önemli olmadığını söyledi.Abim biyopsi için diretti(kendisi de doktor)ve sonuç tiroid kanseri başlangıcı :KK43:
Bu kanser en çabuk düzelen,ameliyat ile kemoterapi gerektirmeyen bir hastalıkmış..
Hatta ekşi sözlükte bir mesaj vardı:Rabbim sana bir şans tanısa kanser olacaksın ama bunu sen seçeceksin:-)''Tiroid kanserini seçerdim'' demişler...
Umarım sen de iyi sonuçlar alırsın:KK19:İnşaallah düşündüğün gibi değildir:KK43:
Ailen ve çevrenin desteği çok önemli:KK19:

Canım boğazında bir şişlik oluştu 2-3 ay önce:KK66:Daha önce lenf kanseri olmuştu bu yüzden çok tedirgindi :KK43: Onu 1 yılda atlattı..
Doktora gitti doktor sadece nodül olduğunu önemli olmadığını söyledi.Abim biyopsi için diretti(kendisi de doktor)ve sonuç tiroid kanseri başlangıcı :KK43:
Bu kanser en çabuk düzelen,ameliyat ile kemoterapi gerektirmeyen bir hastalıkmış..
Hatta ekşi sözlükte bir mesaj vardı:Rabbim sana bir şans tanısa kanser olacaksın ama bunu sen seçeceksin:-)''Tiroid kanserini seçerdim'' demişler...
Umarım sen de iyi sonuçlar alırsın:KK19:İnşaallah düşündüğün gibi değildir:KK43:
Ailen ve çevrenin desteği çok önemli:KK19:
Ne kadar enteresan doktorların zararsız deyip göndermesi.
En iyi hastaneye gidip dünya para harcıyorsun ama doktor bir şey yok dedikten sonra psikolojin de ikna olmak istediği için üstüne gitmiyorsun olayın.
Sen de aksatma kesinlikle.
Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin.

Ne kadar enteresan doktorların zararsız deyip göndermesi.
En iyi hastaneye gidip dünya para harcıyorsun ama doktor bir şey yok dedikten sonra psikolojin de ikna olmak istediği için üstüne gitmiyorsun olayın.
Sen de aksatma kesinlikle.
Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin.
Evet canım çok enteresan:KK12:Biz bunu babamın hastalığında yine yaşamıştık..:KK51:Bulunduğu şehirde grip deyip eve yollamışlardı:-)Tesadüf abimin yanına İstanbul'a geldi o sıra:KK51:Meğer ciddi bir virüse yakalanmış o hafta gerekli ilaç verilmese ölüyordu:KK51:Gerçi geçiktiği için yatalak oldu orası ayrı:KK12:
Amin canım sağlık başka birşey:KK19:Allah yardımcın olsun:KK68:

Oy için çok teşekkür ederim canım:KK68:
Canım 10 gün önce abimin tiroid kanseri olduğunu öğrendik :KK43: Geçtiğimiz hafta ameliyat oldu:KK51:Şuan iyi olduğunu söylediler fakat hastalık seyrini nasıl devam ettirecek,neler yaşayacak bilmek istiyorum.Bu nedenle o bölümde ben de geziniyorum:KK43:Benim de 13 yıldır tiroid problemim var ,ilaç kullanıyorum.Abimde olunca ben de tedirgin olmaya başladım.Kontrolllerimi yaptıracağım:KK51:
Aslında bölümdeki mesajını gördüm ,hatta birkaçkez alıntılayıp birşeyler yazdım geri sildim:KK43:
En iyisi uzmana görünmek ve üstüne gitmek:KK19:Çok geçmiş olsun canım:KK68:
nevommmm acıl sıfalar ıns
allah tez zamandaa saglıgınaa kavusturur
allah beterınden saklasınnn .. sen de allah korusunn kalbını ferah tut ve saglıgını ıhmal etme opuyorummm senı

Back