• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Kibar/Nazik KK Üyesi;

En Kibar/Nazik KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    137
  • Anket Kapalı .
Beni kim aday gösterdiyse sağ olsun da çok zor yani.. Çünküm forumda tanınmıyorum :p Yani kibarlıktan kırılsam da alamam ki bunu :KK70:

çok kızgınım yaaa vallahiii:mad: liste eksikkkkk

bundaaa hıc mutevazıı olamayacagımmm benceee ben .. cok guzel konusurummm :KK8::KK8::KK8:

Nevreste Nevreste oyum sana:KK200:
bir de bir şey soracağım sana.
Son zamanlarda endokrin bölümünde dolanıyorum da bazı yerlerde "tiroit kanseriyle ilgili" soru falan sormuşsun.
Çevrende biri mi var?
Ben de son zamanlarda ilgiliyim buna.

Nevreste Nevreste oyum sana:KK200:
bir de bir şey soracağım sana.
Son zamanlarda endokrin bölümünde dolanıyorum da bazı yerlerde "tiroit kanseriyle ilgili" soru falan sormuşsun.
Çevrende biri mi var?
Ben de son zamanlarda ilgiliyim buna.
Oy için çok teşekkür ederim canım:KK68:
Canım 10 gün önce abimin tiroid kanseri olduğunu öğrendik :( Geçtiğimiz hafta ameliyat oldu:KK51:Şuan iyi olduğunu söylediler fakat hastalık seyrini nasıl devam ettirecek,neler yaşayacak bilmek istiyorum.Bu nedenle o bölümde ben de geziniyorum:KK43:Benim de 13 yıldır tiroid problemim var ,ilaç kullanıyorum.Abimde olunca ben de tedirgin olmaya başladım.Kontrolllerimi yaptıracağım:KK51:
Aslında bölümdeki mesajını gördüm ,hatta birkaçkez alıntılayıp birşeyler yazdım geri sildim:(
En iyisi uzmana görünmek ve üstüne gitmek:KK19:Çok geçmiş olsun canım:KK68:

Oy için çok teşekkür ederim canım:KK68:
Canım 10 gün önce abimin tiroid kanseri olduğunu öğrendik :KK43: Geçtiğimiz hafta ameliyat oldu:KK51:Şuan iyi olduğunu söylediler fakat hastalık seyrini nasıl devam ettirecek,neler yaşayacak bilmek istiyorum.Bu nedenle o bölümde ben de geziniyorum:KK43:Benim de 13 yıldır tiroid problemim var ,ilaç kullanıyorum.Abimde olunca ben de tedirgin olmaya başladım.Kontrolllerimi yaptıracağım:KK51:
Aslında bölümdeki mesajını gördüm ,hatta birkaçkez alıntılayıp birşeyler yazdım geri sildim:KK43:
En iyisi uzmana görünmek ve üstüne gitmek:KK19:Çok geçmiş olsun canım:KK68:
Saol canım size de geçmiş olsun. Konuşmak istemezsen konuşmayalım elbette sen bilirsin de abinin belirtileri neydi? Neye göre kanser tanısı kondu? TSH vs nasıl bağlantılıydı?
Benim de merak ettiğim o kadar çok şey var ki.
Bugün 12,30 da endokrinciyle randevum var.
Allah şifa versin herkese.

Back