bende varım listedeyuh listede lorin var
ben değilmiyim kız oldukça nazikimdirnevreste hanım ve pinkstrap arasında kaldım ikisi de oldukça nazikler.
oyumu nevreste hanıma verdim
ben değilmiyim kız oldukça nazikimdir
saol canımöylesin tabiki canım yazmayı unutmuşumdur muhtamelen.
saol canım
kız ben onu çıkaramadım bak yaşlanıyorum artıkınne demek yılın üyesin de de varsın burada rakibim olarak
ama birincilik şansı hiç yok ne senin ne benim zipzip bile geçmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yilin-uyesi.774829/kız ben onu çıkaramadım bak yaşlanıyorum artıkın
Teşekkür ederimPinkstrap
Bu konuya girip girip çıkıyorum ama oy veremiyorum
Nevreste, Lereenim ve athenenoctua arasındayım.. Bu konuya baktıktan sonra pinkstrap da dikkatimi çekti aslında :)
athenenoctua'yı bdv gibi fevri davranışların vs. olduğu yerde sık gördüğümden yaklaşımlarını ayrıca beğendiğimi belirtmek istiyorum düşüncelerimiz uysa da uymasa da, gerçekten düşünüp tartarak empati yaparak kırıcı olmamaya çalışarak yaklaşıyor, fevri bir anını hatırlamıyorum, en azından ben görmedim.
teşekkür ederim, kusura bakmayın yorumunuzu yeni gordum...
once nickinizi hatırlayamadım sonra eski nicki dusununce tanıdım : )
aynı dusunceleri sizin icin dusunuyorum aslında, hem farklılıklar karsısındaki hosgurunuz hem de naifliginiz icin.
yeni yıl coktaaan geldi, gecti zaten.
bu vesileyle konusma fırsatımız oldu en azından ; )
Ekim ayının son haftası bir konu açtım o konuda 1 aydan fazla bir süre herkesin adaylarını belirlemesi istendi..Bana özel olarak yolladılar ben gelen sonuçlara göre aday listelerini yaptım ve anketleri açtım..Anketlerede yine kk üyeleri oy verdi..Kısacası adaylarıda ,sonuçlarıda kk üyeleri belirledi..bu isimler neye göre belirlendi.burada çok daha fazla üye var,sayıyı nasıl düşürdünüz.kriteriniz ne? merak ettim
Ekim ayının son haftası bir konu açtım o konuda 1 aydan fazla bir süre herkesin adaylarını belirlemesi istendi..Bana özel olarak yolladılar ben gelen sonuçlara göre aday listelerini yaptım ve anketleri açtım..Anketlerede yine kk üyeleri oy verdi..Kısacası adaylarıda ,sonuçlarıda kk üyeleri belirledi..
Rica ederim.Önümüzdeki yıl umarım sizde en adaylarınızı seçer ve en olursunuzteşekkür ederim cevabınız için,merakımı giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?