En Kibar/Nazik KK Üyesi;

En Kibar/Nazik KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    202
  • Anket Kapalı .
Bu konuya girip girip çıkıyorum ama oy veremiyorum
Nevreste, Lereenim ve athenenoctua arasındayım.. Bu konuya baktıktan sonra pinkstrap da dikkatimi çekti aslında :)
athenenoctua'yı bdv gibi fevri davranışların vs. olduğu yerde sık gördüğümden yaklaşımlarını ayrıca beğendiğimi belirtmek istiyorum düşüncelerimiz uysa da uymasa da, gerçekten düşünüp tartarak empati yaparak kırıcı olmamaya çalışarak yaklaşıyor, fevri bir anını hatırlamıyorum, en azından ben görmedim.

teşekkür ederim, kusura bakmayın yorumunuzu yeni gordum...
once nickinizi hatırlayamadım sonra eski nicki dusununce tanıdım : )
aynı dusunceleri sizin icin dusunuyorum aslında, hem farklılıklar karsısındaki hosgurunuz hem de naifliginiz icin.

yeni yıl coktaaan geldi, gecti zaten.
bu vesileyle konusma fırsatımız oldu en azından ; )

Ben de teşekkür ederim :)
Aslında fevri, sinirli bir yanım yok değil ama bu site de bakış açısı konusunda baya katkı sağlıyor insana.

Ben karar verene kadar geçti yıl, düşüncelerimi yazmış olayım bari demiştim.. :)

bu isimler neye göre belirlendi.burada çok daha fazla üye var,sayıyı nasıl düşürdünüz.kriteriniz ne? merak ettim

bu isimler neye göre belirlendi.burada çok daha fazla üye var,sayıyı nasıl düşürdünüz.kriteriniz ne? merak ettim
Ekim ayının son haftası bir konu açtım o konuda 1 aydan fazla bir süre herkesin adaylarını belirlemesi istendi..Bana özel olarak yolladılar ben gelen sonuçlara göre aday listelerini yaptım ve anketleri açtım..Anketlerede yine kk üyeleri oy verdi..Kısacası adaylarıda ,sonuçlarıda kk üyeleri belirledi..

teşekkür ederim cevabınız için,merakımı giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…