burada kimseyle samimiyetim olmayıp tek tabanca takılsamda içten içe sevdiğim ve kibar bulduğum insana gitsin oyum,hazır ismide burada varken nevreste![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burada kimseyle samimiyetim olmayıp tek tabanca takılsamda içten içe sevdiğim ve kibar bulduğum insana gitsin oyum,hazır ismide burada varken nevreste![]()
Çok teşekkür ederim
Canlarım bu listede olmak bana onur verdi ama ben artık bu sitenin dinozoru oldum :) Yeni arkadaşlara yer verilsin, yinede çok teşekkür ederim beni unutmadığınız için:)
Canım çok teşekkür ederimaslında bir kaç adayım var. Ama @Nevreste kendi çizgisini hep kibarlık çerçesinde koruyor. Takdirlerim ona. Ama diğer adaylardan @athenenoctua , @quarta 'e selam olsun.
tamamen gerçekler canım.Canım çok teşekkür ederimUtandırıyorsunuz beni
![]()
İpek'cim Hanım Abla'nın en büyük rakibi benim yerini bana bırakacak ona göre@ HanimKelesimiGetir abla da her zaman her ortamda 1 numaradır.
bazen atarlanıyor ama yine de topikin ablası o.
onu da esgeçmeyelim..
ya abla şaka maka da sanırım 5-10 yıl sonra hala kk olursa burada, bu sefer ben abla gurubundan olacağım sanki.![]()
senin yaş kaçtı nevreste.İpek'cim Hanım Abla'nın en büyük rakibi benim yerini bana bırakacak ona göre![]()
@ HanimKelesimiGetir abla da her zaman her ortamda 1 numaradır.
bazen atarlanıyor ama yine de topikin ablası o.
onu da esgeçmeyelim..
ya abla şaka maka da sanırım 5-10 yıl sonra hala kk olursa burada, bu sefer ben abla gurubundan olacağım sanki.![]()
35 değil İpek'cim 34 sünsenin yaş kaçtı nevreste.
Ben 35 teyim şu an. aslında ağustos 1980 doğumluyum da dilim varmıyor demeye işte.
İpek'cim Hanım Abla'nın en büyük rakibi benim yerini bana bırakacak ona göre![]()
senin yaş kaçtı nevreste.
Ben 35 teyim şu an. aslında ağustos 1980 doğumluyum da dilim varmıyor demeye işte.
nenem bencede sen artık ablalara aday olma neneler kategorisi acalım seneye oraya aday olİpeğe bırakacam senden büyük nevoşum
Nevoş senden bir kaç yaş küçük,bak sende yolu yarıladın artık![]()
abla senin ruhun genç valla. şurada 25 liklere taş çıkartırsın.Çok teşekkr ederim ipekçim sağol,o senin güzel görüşün çok mutlu oldum sağol
Atarlanmadan olmuyor ama,arada fırça atmak lazım ama demi.
İnşalalh site o zamanda olurda,koltuğumu sana bırakırımbende nene kategorisinde yarışırım.
nevoşuda alacam yanıma
![]()
ya bu sene enler tamamen farklı ya. benm kibarlar arasında ne işim varsa yani ben de onu anlamadım.Bu kategoride neden adım yok anlamadım, ben kadar kibarı ve hanfendisi var mı acep kkda![]()
ya bu sene enler tamamen farklı ya. benm kibarlar arasında ne işim varsa yani ben de onu anlamadım.
Hiç böyle nazik gibi hissetmedim kendimi şimdiye kadar
kim önerdi acaba ya çok merak ediyorum.
Nevreste kim önerdi beni deme şansın var mı?