Herkese iyi geceler. Küçük kardeşim var 7 yaşında. Ama malesef gelişim geriliği var. Tiroidleri çalışmıyor ve aşırı kilolu yani iştahı asla kapanmıyor asla doymuyor. Konuşamıyor ve altına hâla bez bağlıyoruz. Annem akşam benle konuştu. Çocuğun özel bölgesinde kıllanma başlamış çocuklarda 30 kg üzerine çıkınca ergenlik başlarmış. Daha 7 yaşında ben 21 yaşındayım ama benim bluzlarımı bile giyebilir öyle iri. Anneme dedim anne aklı ermiyor bu regl olursa napıcaz falan. Öncelikle burda yani Kütahya'da mecbur bi götürücez doktora. Küçük şehir yani fazla imkan yok ama şimdi şehirler arası ulaşım kısıtlaması var. Çok üzgünüm yani ne yapabiliriz? Eskişehir bize çok yakın ama küçükken de hep götürdük kan alıp alıp çocuğu ağlatıp yolladılar Burda bi doktor fikir versin de mecbur kalırsak artık Bursa'ya falan gitmeyi düşünüyoruz. Sizin önerileriniz neler peki? Çocuk gelişimi, endokrin gibi bölümlerde en donanımlı doktorlar nerelerde vardır? Bursa yakın mesela özellikle o taraftan olursa daha iyi olur. Lütfen yardım edin çok üzgünüm