en kalıcı yumuşatıcı!!

Minaa1987

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
20
14
37
mrb doğru yere mi yazıyorum hiç emin değilim ama sorum şu ki hani Almanya dan akrabamız geldiginde misss gibi kokarlar onlara has bi kokudur o illaki biliyosunuzdur Türkiye de var mı?Bayılıyorum o kokuya.Sizin kullandığınız en kalıcı yumusatıcı hangisiydi?

Vernel maxsın hasas ciltler için olanı dene kalıcı değil dersen beklerim

Malesef tr ile yurt dışı farkı fazla bariz ikisini de kullanan biri olarak söylüyorum ve eşim 15 yıldır yurt dışında yasadi o da bundan şikayetçi tek çare denk geldikçe oralardan getirtmek

Bende almanyada yaşıyorum burda dolab icleri icin ayri sabun mu desem mum gibi aparatlar var kokular var dolablarin icine bırakıyorsunuz elbisenize siniyor koku. Onun dışında da vernel kullaniyorm ben burdaki yumusaticilarin kıvamı kokusu gerçekten cok farkediyor turkiyede uretilenlerden bunu farkettim ilk buraya geldiğimde.
Ya bide memlekete gelince abartanlar var fosur fosur parfum sıkıyorlar o kadar da takilma canm

Yok işte konu da açmadın konu sahibi de onu sormadı bayılıyorsunuz herşeye yorum yapmayı yapma mecbur değilsin

Mesela ben koku hastasıyım. Ve bundan dolayı sağlık sorunu yaşayan biriyim. Ben ne zaman kokuya düşsem birinin bana hatırlatmasına ihtiyaç duyarım .ki sağlık sorunum sonradan gelişti keşke sağlığım yerindeykende hatirlatilsaydi. Kaldıki bu yumuşatici olayı epey epey sıkıntıli bi durum. Bende zaten alternatif olarak daha sağlıklı güzel bir seçenek sundum . Belli mi olur belki sağlık açısından doğal ürünlere de sempatisi vardır ve kararı değişebilir diye. Neden böyle yapiyorsun alma etme kullanma demedim.
Terbiyesizlik yapmadım etmedim velevki saçma cevap verdim okur geçer. . Size ne?
Ben her şeye herkese üstüme görev gibi cevap yaziyorsam sen neden bana dediğini uyguluyorsun?
Hani ortada sıkıntı bi durum olur anlarım kötü birsey yazmadım etmedim. Neden karşılıklı tartışma çıkarma derdine dusuyorsunuz? Hoşuna gitmediyse beğenmedim butonuna basip geç . DalgaYa vurup bende üslubuna göre davranicaktim ama insanlık bende kalsın izah edeyim "belki anlar "dedim!

Bingo manolya bahçesi yada Bingo kuzumun kokusu çok kalıcı ikiside tavsiye ederim

Ya ben tum markalari denedim neredeyse ozellikle nevresimlerde boyle misss gibi koksun diye. En kalici olan marka bence bimdeki bulut. Ozellikle siyah kirmzi olani tek gecerim gercekten inanilmaz kalici ve mukemmel kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…