Bunu bende seviyorum bu ara birde peros yasemin saflığı kullanıyorum kokusu hos ilk giymede koku oluyor en azından :))Yumos lilyum&lotus cicegi
Onu hic denemedim,Bunu bende seviyorum bu ara birde peros yasemin saflığı kullanıyorum kokusu hos ilk giymede koku oluyor en azından :))
Malesef tr ile yurt dışı farkı fazla bariz ikisini de kullanan biri olarak söylüyorum ve eşim 15 yıldır yurt dışında yasadi o da bundan şikayetçi tek çare denk geldikçe oralardan getirtmekmrb doğru yere mi yazıyorum hiç emin değilim amasorum şu ki hani Almanya dan akrabamız geldiginde misss gibi kokarlar onlara has bi kokudur o illaki biliyosunuzdur Türkiye de var mı?Bayılıyorum o kokuya.Sizin kullandığınız en kalıcı yumusatıcı hangisiydi?
Konu sahibi onu mu sormuş pekiYumuşatici gibi kimyasallardan uzak durun derimdoğal yumuşaticilar var ama buram buram kokmaz ayrı.
Bir kokusunu çek begenirsin umarım.. ben fiyat yüzünden peros aldım yoksa yumos da vazgeçmem o kokudan :))Onu hic denemedim,
hemen denemeliyimm :)) tesekkurler
Konu sahibi onu mu sormuş peki
Neyse vernel pembe çicekli birşey uzun süre kalıcı arkadaşım
Begenecegime eminimmBir kokusunu çek begenirsin umarım.. ben fiyat yüzünden peros aldım yoksa yumos da vazgeçmem o kokudan :))
Yok işte konu da açmadın konu sahibi de onu sormadı bayılıyorsunuz herşeye yorum yapmayı yapma mecbur değilsinBende konu açıp size fikrinizi mi sordum peki?
Bende almanyada yaşıyorum burda dolab icleri icin ayri sabun mu desem mum gibi aparatlar var kokular var dolablarin icine bırakıyorsunuz elbisenize siniyor koku. Onun dışında da vernel kullaniyorm ben burdaki yumusaticilarin kıvamı kokusu gerçekten cok farkediyor turkiyede uretilenlerden bunu farkettim ilk buraya geldiğimde.mrb doğru yere mi yazıyorum hiç emin değilim amasorum şu ki hani Almanya dan akrabamız geldiginde misss gibi kokarlar onlara has bi kokudur o illaki biliyosunuzdur Türkiye de var mı?Bayılıyorum o kokuya.Sizin kullandığınız en kalıcı yumusatıcı hangisiydi?
Yok işte konu da açmadın konu sahibi de onu sormadı bayılıyorsunuz herşeye yorum yapmayı yapma mecbur değilsin
Ya ben tum markalari denedim neredeyse ozellikle nevresimlerde boyle misss gibi koksun diye. En kalici olan marka bence bimdeki bulut. Ozellikle siyah kirmzi olani tek gecerimmrb doğru yere mi yazıyorum hiç emin değilim amasorum şu ki hani Almanya dan akrabamız geldiginde misss gibi kokarlar onlara has bi kokudur o illaki biliyosunuzdur Türkiye de var mı?Bayılıyorum o kokuya.Sizin kullandığınız en kalıcı yumusatıcı hangisiydi?