• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en kalc bulduunuz parfmler hangileri?

kesinlikle eden derim ben ama yazın sıkmayın bayar kış için ise harikaaa.... yaz için bilemiyorum bence hem yazın kullanılabilir hem deçok kalıcı kokusu olan bir parfüm olmayabilir. ama clinic happy ve tabi ki noa harika 2 yaz kokusu yalnız kalıcı değil tabi...

KESINLIKLE DIOR ADDICT VE POISON... :16::16::16::16::16: :12::12:

bu parfumleri kulandiktan sonra baska hic bi parfumu sevemedim..

Son düzenleme:
Merhabalar. Ben kış için kalıcı, kokusu tatlı olmayan parfüm arıyorum.
Yalnız ben bu parfümleri denemek istiyorum. İstanbul'da nerede bakabilirim parfümlere?

İtalyan moda evi Prada, 2011 yılında piyasayı sürdüğü Candy parfümünün ardından, bu kokunun farklı bir uyarlamasını 2013 nisanında tanıttı. Prada Candy L’Eau ismi verilen bu koku da orjinali gibi Daniela Andrier imzalı. Eğlenceli ve baştan çıkarıcı bir yapıya sahip olan parfüm sıcak ve tatlı yapısıyla dikkat çekiyor. 50ml ve 80 ml’lik şişelerde satışa sunulan bu koku, yaz ayları için oldukça ideal bir seçim....

2013 yılında raflarda yerini alan koku; doğadan, yaz bahçelerinden ve ferahlatıcı mekanlardan ilham alarak yaratılmış. Bu özellikleriyle ilkbahar ve yaz ayları için çok başarılı bir seçim olan Valentino Valentina Acqua Floreale’nin arkasında ünlü burun Olivier Cresp var. Üst notalarında greyfurt, yeşil elma ve Calabrian bergamotu yer alan parfümün orta notalarını ise beyaz nilüfer, neroli, zambak ve tüberöz çiçekleri oluşuruyor....

2010 yılında piyasaya sürülen Oriens, üst notalarında mandarin, frenk üzümü ve ahududu; orta notalarda ise yasemin ve nilüfer yer alıyor. Zengin içeriğiyle sıkıldıktan hemen sonra meyvemsi bir izlenim veren parfüm, bir süre sonra çiçeksi kokusuyla öne çıkıyor ve en sonunda hafif ağaç kokuları kalıyor. Yaratıcısı Bernard Ellena olan bu başarılı kokuyu 3oml, 50ml ve 100ml lik şişelerde Sevil Parfümeri mağazalarında bulabilirsiniz....

Ck One Summer 2013, bu yazı yalnızca bu yaza özel bir kokuyla geçirmek isteyen kadınlar için sınırlı sayıda üretilmiş. İçeriğinde ferahlatıcı turunçgil, meyve ve aromatik notalar bulundurak parfüm, akuatik kokusuyla bunaltıcı geçen yaz aylarınıza ferah bir hava katmak hedefiyle yola çıkmış....

A Scent By Issey Miyake, Issey Miyake moda evi tarafından üretilen ve 2009 yılının ağustos ayında piyasaya çıkan başarılı bir parfüm. Japonya’nın dağlarından esinlenilerek yaratılan parfüm; Issey Miyake’den beklenildiği üzere minimalistik, basit ve temiz bir kokuya sahip. Fakat bu basitliğin yanı sıra, güçlü bitki içeriğiyle oldukça feminen bir etki oluşturmayı da başarıyor. Özetlemek gerekirse; Daphne Bugey tarafından yaratılan bu parfüm, rahatlatıcı ve canlandırıcı içeriğiyle tam bir yaz kokusu!...

1. Light Blue - Dolce & Gabbana
2. Lolita Lempicka - Lolita Lempicka
3. Euphoria - Calvin Klein
4. Angel - Thierry Mugler
5. White Diamonds - Elizabeth Taylor
6. Eternity - Calvin Klein
7. Cool Water - Davidoff
8. Giorgio - Giorgio Beverly Hills
9. L'air Du Temps - Nina Ricci
10. Pink Sugar - Aquolina

11. Oscar - Oscar de la Renta
12. Bright Crystal - Versace