• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en kalc bulduunuz parfmler hangileri?

wish
organza
jadore
D&G the one
poeme
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar.ohaoldumsmile

kimse estee lauder kullanmıyomu yaaww

canım ben este lauder sensuous kullanıyorum cok seviiyorum harika bi koku ama kalıcılık konusunda yolda kalıyo .. kalıcılıkta chanel-allure en memnun kaldığım parfum.. tabi tene göre kalıcılıkta değişiyo gözardı etmemek lazım

far away güzel ve kalıcı ama artık herkes ondan kullanıo,en iisi ve kalıcı olanı ralph lauren sabahtan sıkıorm ertesi sabah bile koktuğu oluyo :) hypnotic poison da iyidir..

selam kızlar:) bizim apartmanda bi kadın kullanıyor arkasından estiriyo kokuyo Valla o kadar kalıcı ki çokda güzel adını sordum yuperya die okunuyo dedi ama bulamıyorum cristian dior muş bilgisi olan varmı bilmiyorumkismile

selam kızlar:) bizim apartmanda bi kadın kullanıyor arkasından estiriyo kokuyo Valla o kadar kalıcı ki çokda güzel adını sordum yuperya die okunuyo dedi ama bulamıyorum cristian dior muş bilgisi olan varmı bilmiyorumkismile

canım o calvin klein euphoria olmasın sakınbilmiyorumkismile

Chopard Wish çok kalıcı gerçekten.. Biraz keskin bir kokusu var belki o yüzden.

wish çok harika bi koku kızlar geçen bileğime sıktım önce çok yoğun geldi zaman geçtikçe koku oturdu iyice çok güzel yumuşak bi koku oldu ve gün boyu bileğimden kokusu yayılıyordu ayrıcada yıkamama rağmen tüm gün kaldı böyle vanilya yoğunluklu çok güzel bi koku yaza ağır gelebilir ama kış geliyor vazgeçilmez olur bence kışada çok uygun ve tüm gün kalıcı tavsiye ediyorum şiddetle ilk sıkıştan sonra geriye kalan koku çok hoş yumuşacık bi koku ben dolumunu sıktım ondan bahsediyorum.. orjinalinde şişesine bayılıyorum çok şıkk

EDEN derim evet ağır ama parfümü bir fıs sıkıyorum tam 4 gün elbise üstünde kalıyor....

kızlar bu eden yeşil şişeli bi parfüm dimi? benim yeşil kokulara özellikle ilgim var beğeniyorum genelde.. bu ne tarz bi koku? fresmi odunsumu ? biraz tarif edermisiniz hiç deneme fırsatım olmadıda:1closedeyes:

Back