- Konu Sahibi ysl_cinema
-
merhaba arkadaşlar
kışlık parfüm alıcam ama seçeneklerimi azaltmak istiyorum burda.koklayacaklarım 2ye insin de ben karıştırmayayım kokularını.çünkü genelde aldığım parfüm aldığımı sandığım parfüm olmuyor fazla koku denediğimde.şimdi seçenekler bunlar:
ysl cinema---bunu burada çok övmüşsünüz.hiç kokusuna bakmadığım bi parfümdür.
escada sexy graffiti---bunu denemiştim sanırım ama düşündüğümde kokusunu hatırlayamadım.
coco mademoiselle---bunu da çok övmüşsünüz hatta cinema ile aynı gibi olduğu söylenmiş.
thierry mugler alien---bunu ilk defa burada duydum hiç bilmiyorum kokusunu.
escada magnetism---bunun için de yanık şeker kokusu denmiş.ecsada collection kokusunu biliyorum çok da severim.ama daha farklı bi parfüm istiyorum.
britney spears fantasy---bu da şekerli bişeymiş sanırım.
armani code---bunu da çok duydum.
istediğim parfüm herkeste olmayan,collectiondaki gibi şekerli,vanilyalı ve hatta rahatsız etmeyecek şekilde çikolatalı da olabilir.tarz bir parfüm böyle imza gibi birşey istiyorum.bir yere girdiğimde nessca geldi desinler. opuyorumnanaktan
öyle fazla ekşi kokan parfümleri sevmiyorum.meyveli-şekerli olabilir ama meyve kokusu şeker kokusunu bastırmamış olmalı ya da çiçekli-şekerli bir koku olabilir ama yine tatlı tatlı koksun istiyorum.tek meyve veya tek çiçek kokusu sevmiyorum.çok çok önemli bir şey de karabiber içermemeli.baharat kokuları bana ağır geliyor.insanları etrafımdan uzaklaştırıyormuşum gibi geliyor baharatlı kokularla.
unutmadan candy çok bayıcıydı.kullandım severek zamanında ama şimdi onu istemiyorum.bir de lift kullandım o da nefessiz bırakıyor bazen.
lütfen görüşlerinizi paylaşın.özellikle bu parfümleri severek kullanmış arkadaşlar yorumlarını benden esirgemesinler.hepsi aynı tarz kokular hemen hemen.bunlardan birini veya birkaçını kullanmış olanlar çok daha iyi ayrımını yapabilirler gibi geliyor.
kızlar bu eden yeşil şişeli bi parfüm dimi? benim yeşil kokulara özellikle ilgim var beğeniyorum genelde.. bu ne tarz bi koku? fresmi odunsumu ? biraz tarif edermisiniz hiç deneme fırsatım olmadıda:1closedeyes:
dior addict..hele kıyafetlerden hiç çıkmıyor
Ben de bunu çok merak ediyorum yani doldurma parfüm olarak denedim ama bir de orijinalini koklamak istiyorum ve hoşuma giderse almak istiyorummm
teşekkür ederim yorumların için.
escada magnetism e kesin bakarım.sexy graffiti ye de bakarım.
cinema kullanan var mı aranızda? onu bu aralar çok sık duyar oldum.magnetism ile cinemayı karşılaştırabilicek biri varsa süper olur.
bir de coco mademoiselle ve cinemayı birbirine benzetmişler okuduğum kadarıyla.birebir aynı mı yoksa şu nedenle ayrıdır diyebilir misiniz?
cool water ı pek kalıcı bulmadım ben canım yaangel, be delicious, cool water, hypnotic poison, addict... genelde çiçekli olmayan keskin veya baharatlı kokular kalıcı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?