• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en iyisi nedir sizce??

deniZ mavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
8
1
3
28
En iyi kapatıcı fondöten markası nedir?? Avonun bb kremini kullanıyorum başka marka önerileriniz var mı

avonu ben hiç beğenmiyorum. iyi bir şey istiyorsan daha iyi markalar var( mac, lancome,este lauder, clinigue, dior forover hd) gibi ama çok pahalı veremem dersen uygun olarak max factor, maybiline, loreal, cecile,oriflame, flormar bunlar avondan daha iyidir. bb krem olarak iyi bir şey istiyorsan ben kullanmadım ama ismini çok duydum missha bb krem çok güzel diyorlar bi araştır.

Avonun bb kremini bi arkadaşım önerdi öyle almıştım ama pekde iyi bor fondöten olmadığını anladım bb krem kullanmayı düşünmüyorum artık benim için kapatıcılığıda iyi olması lazım kullandığın bi ürün var mı

En iyi kapatan fondoten mi yoksa ayri ayri kapatici ve fondoten mi. Kapatici olarak mac inkini iyi ama biraz pahali. Fondoten olarak ysl ve lancome begeniyorum ama onlarinda fiyati pahali. Cildinde renk esitsizligi varsa pure beauty markasi var gratiste bb krem olarak satiliyor.yanlis hatirlamiyorsam fiyati 20 ile 25 arasi olmasi lazim

mac kullanıyorum şuan ve memnunum,sephoranın kendi ürününü denedim geçen gün onu da beğendim,elimdeki mac bitsin onu alacağım.ama yüz bazının üstüne sürünce daha güzel görünüyor fondoten.bilgine...:KK66:

Back