En iyi zayıflama aleti ve programı öneriniz var mı?

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
35
Merhaba kızlar ben sizden alet ve program önerisi istiyorum
Kilo verme serüvenim geçen sene başladı
94 den 69 kg düştüm
Dikkat ederek ve leslie + evde ezgersizlerle
Yanlız bir 15 kg daha vermek istiyorum
Annem eliptik bisiklet alıyordu, aldırmadım
Biraz araştırıp ona göre karar vereyim dedim ama karar veremedim
Siz ne önerirsiniz bana?

eliptik bisiklete bayaa iyi diyorlar ben de almayı düşünüyorum canım.. hangisi hem ucuz hem uygun diye bakıyorum.. bu arada sen nasıl verdin o kiloyu.. ben 87falanım kilo vermem lazımm acilen..

ben yürüyüş bandı ve diyetle birlikte haftada 1 kilo verebilmiştim.O şekilde 2 haftada 2 kilo gitmişti sonra bırakmıştım çünkü yürüyüş bandında başım dönüyor benim hep nedense. Bitince aşağı inince biraz mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum o yüzden pek sevemedim onu. Eliptik bisiklet güzel görünüyor hiç denemedim ama sanki yaparken zevkli gibi :)) Ama yürüyüş kesinlikle kilo vermede bir numara çok etkili.

eliptik bisiklete bayaa iyi diyorlar ben de almayı düşünüyorum canım.. hangisi hem ucuz hem uygun diye bakıyorum.. bu arada sen nasıl verdin o kiloyu.. ben 87falanım kilo vermem lazımm acilen..

Ben çok üstüne düşmedim bir verdiysem iki salladım tam süreklilik yoktu
Sonra ameliyattı sınavdı ara vere vere 1 senede bu kadar oldu
Tam saysam 5 ay ancak dikkat etmişimdir :)
Ama ben leslie ile bir ayda 5 kg vermiştim

ben yürüyüş bandı ve diyetle birlikte haftada 1 kilo verebilmiştim.O şekilde 2 haftada 2 kilo gitmişti sonra bırakmıştım çünkü yürüyüş bandında başım dönüyor benim hep nedense. Bitince aşağı inince biraz mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum o yüzden pek sevemedim onu. Eliptik bisiklet güzel görünüyor hiç denemedim ama sanki yaparken zevkli gibi :)) Ama yürüyüş kesinlikle kilo vermede bir numara çok etkili.

Kız sen çıtır haline spor mu yapıyorsun :))
Yürüyüş bandı istiyorum ama onu alamam odamda koyacak yer yok
Annem diğer odalara koydurmaz büyük diye :KK1:
Bisikleti denedim bir kaç zaman zevkli gerçekten
Sende iyi vermişsin kilon az olmasına rağmen çıtır memure olcan :KK1:

yürüyüş bandına çok elektrik yakıyo diyorlar..
ben alcaktım o yüzden vazgeçtim..
leslieyi çok tavsiye ediyorlar ben de bakıcam bi ara..
teşekkürler

Kız sen çıtır haline spor mu yapıyorsun :))
Yürüyüş bandı istiyorum ama onu alamam odamda koyacak yer yok
Annem diğer odalara koydurmaz büyük diye :KK1:
Bisikleti denedim bir kaç zaman zevkli gerçekten
Sende iyi vermişsin kilon az olmasına rağmen çıtır memure olcan :KK1:

Sevgi meleği benim fazla bir kilom yok aslında ama kiloları bölgesel alıyorum. Üst taraf incecik azıcık bir göbek, ama kalça basen ve bacak bölgem üst tarafa göre daha geniş. O yüzden de vücudumu güzelleştirmek ve kilo almamak için spor vazgeçilmezim. Kilo almaya uygun yapım, bir bıraksam 100 kiloya rahat çıkarım. Küçüklüğümden beri aşırı dikkat ediyorum 3-4 kilo aldı mı hemen rejime başlıyorum. Ama sürekli diyet de sıkıyor insanı o yüzen şimdi insanity yapıyorum. Daha rahat yiyorum istediklerimi 1000 kalori yerine 1200-1400 kalori arası alabiliyorum günlük.

Bir de aletle çalışmaktansa aslında evde yapılacak güzel egzersizlerde var. Odan da küçükmüş o yüzden evde yapılabilecek egzersizleri öneririm. Bir de alet bir süre sonra sıkabiliyor insanı. Bizim bisikletimiz vardı bir ara ilk başlarda hevesle kullanırken sonra sıkıldık kimse kullanmayınca attık. Yürüyüş bandı da var ama onu da pek kullanan yok süs niyetine duruyor artık :))

Ben 3 sene pilates yaptım çok güzel sıkılaşma yapıyor vücut şekilleniyor. Ama kilo vermek için pek ideal değil pilates artı diyetle ayda sadece 1 kilo verebilmiştim önceleri ben. Kilo vermek için cardio egzersizler lazım onların içinde de denediklerimden zumbayı önerebilirim hem zevkli müzikle dans ediyorsun hem de saatte 500 kalori yakmak mümkün. Ama internetteki tüm videolar iyi değil, ben peto perezin dvdlerini indirmiştim görüntü net ve egzersizleri ve en önemlisi müzikleri süper 3-4 dvdsi vardı onun bir tanesi 20 dklık karın egzersizleri, bir tane 48 dk cardio party, bir tane de 45 dk gibi bir süre normal egzersizler vardı htırladğım kadarıyla başlangıç hareketlerini öğreten kısa bir dvd daha vardı. Leslie'yi denemedim ama basit geldi zor bir şeyler arıyordum insanity'yi buldum. Bir de ben kas yapmayı seviyorum çok seviyorum kası insanity tam bana uydu :))

Sevgi meleği benim fazla bir kilom yok aslında ama kiloları bölgesel alıyorum. Üst taraf incecik azıcık bir göbek, ama kalça basen ve bacak bölgem üst tarafa göre daha geniş. O yüzden de vücudumu güzelleştirmek ve kilo almamak için spor vazgeçilmezim. Kilo almaya uygun yapım, bir bıraksam 100 kiloya rahat çıkarım. Küçüklüğümden beri aşırı dikkat ediyorum 3-4 kilo aldı mı hemen rejime başlıyorum. Ama sürekli diyet de sıkıyor insanı o yüzen şimdi insanity yapıyorum. Daha rahat yiyorum istediklerimi 1000 kalori yerine 1200-1400 kalori arası alabiliyorum günlük.

Bir de aletle çalışmaktansa aslında evde yapılacak güzel egzersizlerde var. Odan da küçükmüş o yüzden evde yapılabilecek egzersizleri öneririm. Bir de alet bir süre sonra sıkabiliyor insanı. Bizim bisikletimiz vardı bir ara ilk başlarda hevesle kullanırken sonra sıkıldık kimse kullanmayınca attık. Yürüyüş bandı da var ama onu da pek kullanan yok süs niyetine duruyor artık :))

Ben 3 sene pilates yaptım çok güzel sıkılaşma yapıyor vücut şekilleniyor. Ama kilo vermek için pek ideal değil pilates artı diyetle ayda sadece 1 kilo verebilmiştim önceleri ben. Kilo vermek için cardio egzersizler lazım onların içinde de denediklerimden zumbayı önerebilirim hem zevkli müzikle dans ediyorsun hem de saatte 500 kalori yakmak mümkün. Ama internetteki tüm videolar iyi değil, ben peto perezin dvdlerini indirmiştim görüntü net ve egzersizleri ve en önemlisi müzikleri süper 3-4 dvdsi vardı onun bir tanesi 20 dklık karın egzersizleri, bir tane 48 dk cardio party, bir tane de 45 dk gibi bir süre normal egzersizler vardı htırladğım kadarıyla başlangıç hareketlerini öğreten kısa bir dvd daha vardı. Leslie'yi denemedim ama basit geldi zor bir şeyler arıyordum insanity'yi buldum. Bir de ben kas yapmayı seviyorum çok seviyorum kası insanity tam bana uydu :))

Tatlım benim ilk başladığımda kilom fazla olduğu için leslie de bile zorlanmıştım ama daha sonraları güzel verdirdi.
1saatlik olan videolarını yapıyordum
Jillan filan da denedim ama çok zor geldi bana belimden ameliyat olmuştum hatırlarsan
O yüzden leslie ye devam dedim oda çok sıktı ve bıraktım
Bende evde yapabilcek bişeyler arıyorum zaten
Geçen gün annem alıyordu belki yapmam kalır diye aldırmadım
Şimdide kararsız kaldım
Maalesef bende orantısız alıyorum alıyorum
Basenlerim var üst taraf normal
Haliyle armut gibi görüntü rahatsız ediyor insanı
İnsanity diğer topikte okudum ama zor diyorlar
Onu mu yapsam acaba ?

Tatlım benim ilk başladığımda kilom fazla olduğu için leslie de bile zorlanmıştım ama daha sonraları güzel verdirdi.
Jillan filan da denedim ama çok zor geldi bana belimden ameliyat olmuştum hatırlarsan
Şimdide kararsız kaldım
Onu mu yapsam acaba ?
Cnm ben evi resmen spor salonu haline getirdim.Eliptik bisiklet plates topu ve lastikleri bir sürü videolar ve cd ler aldım.Bide dün leg magıc aletinden aldım.Benim iç bacak basenlerim var sadece.Ne yazıkki bir müddet sonra monotonlaşıyo herşey.Insanıty yapıyordum ki son haftaya kadar herşey iyiydi hem bayram tatili hemde dizim problem yaratınca soğudum ondanda.Şimdi tekrar eliptik bisikletime ve lastiklerime döndüm leg magıcle beraber kombine ederim artık.Bu arada eşimdende step tahtası yapmasını istedim beceriklidir kocişim bu konuda.Gördüğün gibi mücaele ediyorum önemli olan istekli azimli ve sabırlı olmak hangi sporu yaparsan yap.İçinde istek olmayınca hiçbişey olmuyo malesef.

Cnm ben evi resmen spor salonu haline getirdim.Eliptik bisiklet plates topu ve lastikleri bir sürü videolar ve cd ler aldım.Bide dün leg magıc aletinden aldım.Benim iç bacak basenlerim var sadece.Ne yazıkki bir müddet sonra monotonlaşıyo herşey.Insanıty yapıyordum ki son haftaya kadar herşey iyiydi hem bayram tatili hemde dizim problem yaratınca soğudum ondanda.Şimdi tekrar eliptik bisikletime ve lastiklerime döndüm leg magıcle beraber kombine ederim artık.Bu arada eşimdende step tahtası yapmasını istedim beceriklidir kocişim bu konuda.Gördüğün gibi mücaele ediyorum önemli olan istekli azimli ve sabırlı olmak hangi sporu yaparsan yap.İçinde istek olmayınca hiçbişey olmuyo malesef.

Evet haklısın istekli olmayınca devamı gelmiyor
Bende aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım farklı şeyler arıyorum
Kararımı verdim galiba
Eliptik bisiklet alıp farklı ezgersiz videolarıyla kombine edeceğim artık
Birini 40 dk yaparsam diğerini 30 dk yaparım gibi...
Bu arada sana çok geçmiş olsun:KK16:

Şimdide kararsız kaldım
Onu mu yapsam acaba ?

sevgi meleği jillian zor geldiyse insanity'ye hiç başlama derim çünkü ağır egzersizler var ben bir aydır yapıyorum ama inan hala tam yapamıyorum her egzersizi çünkü gücüm yetmiyor enerjim bitiyor. Zumbayı dene bir de gerçekten zevkli bir spor güzel ter attırıyor o da çok kolay değil ama sonuçta dans ediyorsun değişik olur senin için de. Bir de lion'un dediği gibi her şey bir süre sonra sıkıyor monotonlaşıyor alet alsan ondan da sıkılma ihtimalin var bir süre sonra.

Dizin sorunlu olduğu için de ne yaparsan yap çok zorlama kendini. Eğer zumba yapmak istersen Free Sms | News | Tutorials | Apps: Zumba Workout DVD set | Download bu adresteki rarefile linkleri çalışıyor benim dediğim videolar bunlar baya güzel bir spor istersen indir bi bak hoşuna giderse yaparsın.

sevgi meleği jillian zor geldiyse insanity'ye hiç başlama derim çünkü ağır egzersizler var ben bir aydır yapıyorum ama inan hala tam yapamıyorum her egzersizi çünkü gücüm yetmiyor enerjim bitiyor. Zumbayı dene bir de gerçekten zevkli bir spor güzel ter attırıyor o da çok kolay değil ama sonuçta dans ediyorsun değişik olur senin için de. Bir de lion'un dediği gibi her şey bir süre sonra sıkıyor monotonlaşıyor alet alsan ondan da sıkılma ihtimalin var bir süre sonra.

Dizin sorunlu olduğu için de ne yaparsan yap çok zorlama kendini. Eğer zumba yapmak istersen Free Sms | News | Tutorials | Apps: Zumba Workout DVD set | Download bu adresteki rarefile linkleri çalışıyor benim dediğim videolar bunlar baya güzel bir spor istersen indir bi bak hoşuna giderse yaparsın.

Sırasıyla mı gitmem gerekiyor dvd lerin?

hayır sıra ve gün yok istediğin zaman istediğin dvdyi yapabiliyorsun.
Bir tanesi başlangıç dvdsi hareketlerin nasıl yapıldığını gösteriyor biri karın dvdsi diğer ikisi normal egzersiz birinde ağırlıklarla çalışıyor diğerinde ağırlık yok.

hayır sıra ve gün yok istediğin zaman istediğin dvdyi yapabiliyorsun.
Bir tanesi başlangıç dvdsi hareketlerin nasıl yapıldığını gösteriyor biri karın dvdsi diğer ikisi normal egzersiz birinde ağırlıklarla çalışıyor diğerinde ağırlık yok.

Tamam canım indireyim bakayım leslieden gına geldi yapasım yok onu car car da konuşuyor hiç susmuyor :KK53::KK9:

merhaba bayanlar ben bir zumba eğitmeniyim onun için biraz bilgi vermek istedim eğer gerçekten kalori yakmak eğlenmek ve kafanızdaki anlık düşüncelerden sıkıntılardan kurtulmak istiyorsanız zumba sizin aradığınız şey :) 1 saat boyunca yapsanız bile zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz ve vücudunuzun her tarafını inanılmaz çalıştırıyorsunuz zaten bir iki şarkı geçtikten sonra nasıl terleyeceğinizi göreceksiniz, sizlere tavsiyem video izleyip zumba yaparken şarkıları olabildiğince bir hızlı bir yavaş şeklinde seçmeniz ve vücudunuzu kalp atışınızı srasıyla hızlandırıp yavaşlatmanız. Bu arada aklınıza gelebilecek hemen hemen çoğu hareketli yabancı parçada zumba videolarını youtube gibi sitelerden arayıp bulabilirsiniz. Aklınıza gelecek sorularda buradayım buyurun sorun :)

Merhaba kızlar ben sizden alet ve program önerisi istiyorum
Kilo verme serüvenim geçen sene başladı
94 den 69 kg düştüm
Dikkat ederek ve leslie + evde ezgersizlerle
Yanlız bir 15 kg daha vermek istiyorum
Annem eliptik bisiklet alıyordu, aldırmadım
Biraz araştırıp ona göre karar vereyim dedim ama karar veremedim
Siz ne önerirsiniz bana?

Canim kac yasindasin, vucudunda sarkmalar oldumu, doktor yada diyetisyenlemi zayifladin ne gibi sikintilar yasadin paylasirmisin

Merhaba , aslında cok guzel kılo vermıssınız spor aletı olmadan .
Ben yaklasık 2 aydır kosu bandı kullanıyorum ve cok memnunum ama ıstedıgınız spor aletını alın eger duzenlı ve dıkkatlı beslenmeyle destek olmuyorsanız pek bır işe yaramıyor ben ılk ay 5 kg.verebıldım hem vucud hemde kullanırlıgı acısından kosu bandını onerırım

zayıflamanın en iyi yolu kesinlikle pilatesten geçiyor. bir kere süper sıkılaşıyor vücut. şuan da reformer pilates de çok moda. sporcard.com üzerinden reformer pilates üyeliği satın aldım bakalım birkaç güne gitmeyi düşünüyorum yine sonucu yazarım

X