Sevgi meleği benim fazla bir kilom yok aslında ama kiloları bölgesel alıyorum. Üst taraf incecik azıcık bir göbek, ama kalça basen ve bacak bölgem üst tarafa göre daha geniş. O yüzden de vücudumu güzelleştirmek ve kilo almamak için spor vazgeçilmezim. Kilo almaya uygun yapım, bir bıraksam 100 kiloya rahat çıkarım. Küçüklüğümden beri aşırı dikkat ediyorum 3-4 kilo aldı mı hemen rejime başlıyorum. Ama sürekli diyet de sıkıyor insanı o yüzen şimdi insanity yapıyorum. Daha rahat yiyorum istediklerimi 1000 kalori yerine 1200-1400 kalori arası alabiliyorum günlük.
Bir de aletle çalışmaktansa aslında evde yapılacak güzel egzersizlerde var. Odan da küçükmüş o yüzden evde yapılabilecek egzersizleri öneririm. Bir de alet bir süre sonra sıkabiliyor insanı. Bizim bisikletimiz vardı bir ara ilk başlarda hevesle kullanırken sonra sıkıldık kimse kullanmayınca attık. Yürüyüş bandı da var ama onu da pek kullanan yok süs niyetine duruyor artık :))
Ben 3 sene pilates yaptım çok güzel sıkılaşma yapıyor vücut şekilleniyor. Ama kilo vermek için pek ideal değil pilates artı diyetle ayda sadece 1 kilo verebilmiştim önceleri ben. Kilo vermek için cardio egzersizler lazım onların içinde de denediklerimden zumbayı önerebilirim hem zevkli müzikle dans ediyorsun hem de saatte 500 kalori yakmak mümkün. Ama internetteki tüm videolar iyi değil, ben peto perezin dvdlerini indirmiştim görüntü net ve egzersizleri ve en önemlisi müzikleri süper 3-4 dvdsi vardı onun bir tanesi 20 dklık karın egzersizleri, bir tane 48 dk cardio party, bir tane de 45 dk gibi bir süre normal egzersizler vardı htırladğım kadarıyla başlangıç hareketlerini öğreten kısa bir dvd daha vardı. Leslie'yi denemedim ama basit geldi zor bir şeyler arıyordum insanity'yi buldum. Bir de ben kas yapmayı seviyorum çok seviyorum kası insanity tam bana uydu :))