En iyi yönem bu :)

SceneRush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
233
2
96
Ankara
Dün eldivenle tüy alma diye bi yöntem öğrendim KK dan, deneyeyim dedim. Evde de beybi marka pudralı eldiven vardı 100 lü tıkışık bir kutu içinde. Deneyim dedim çünkü kendim ağda yapsam öne 25 lira emlaya gidecek sonra her yerim yapış yapış olcak ona da bir 15 gidecek.Emlayı almasam tek yine her yerim yapış yapış olacak sonra acıya dayanamayıp tekrar jilet kullanacağım.Jilet kullansam sabaha uzayacak tüy dökücü krem de aynı, epilatör asla kullanamıyorum o acı beni öldürüyor,gidip oramı birine açma gibi bir cesaretim de yok,lazarli ya da iğneli epilasyona yeticek bütçem yok.Yani kısacası bedava olduğu için acısa da bir şey olmaz dedim denedim bikini bölgemde .ama inanırmısınız ben orayı acıya dayanamadığım için jiletlerdim yada krem kullanırdım bu ilk kökten almam. hem acısı çok daha azdı diğer yöntemlere göre hem maliyeti azdı yapış yapış olmuyordunuz ,batık yapmıyordu, ve kıllar sabaha uzamıyor. bu cesaretle koltuk altımda da kullandım 2 dk sürmedi kıllardan kurtulmam ben orayı ya jiletle ya da ağdayla alırdım ama ağda da bile pürüzsüz olmazdı böyle kırmızı kırmızı sivilve gibi bir şeyler çıkardı bazen bazen iki gün kullarımı kaldıramazdım acıdan yada yapış yapış olurdum ama tüyler gitmezdi şimdi ne kadar pürüzsüz olduğuna inanamazsınız kanamadı bile. Yani bu yöntem harika. Teşekkürler KK. Sen olmazsan napardım :enbuyukkk: :sm_cool: :içelim:

Son düzenleme:
bende cımbızla deniyorum acıyor mu diye aman allahım sanki etimi koparıyorlar gibi bişey ben acıya cok dayanıklı diilim yaa. jiletle alıyorum ama ertesi güne aynı neyse deneyeyim bari bunu artık mecbur katlancaz.

cımbız acıtır elldıven okadar acıtmaz
en ıyısı lazer epılasyon bıde zararsız oldugu kanıtlansa
ben koltuk altına lazer yaptırmıstım 2 ay kıl cıkmadı cıkanlarda yarısı yok olmus kalan yarısı ıncelmıstı
ama 10 - 15 gun koltuk altımın ıcınde agrı oldu korktum bıraz
lenf bezlerının oldugu yerlere aslında yapmamak lazım
lenf bezlerı
koltuk altı
kasıklar ve bogaz bolgesınde bulunur

En çok keşke bir daha kıl çıkmasa dediğimiz yerler onlar bir de lazerin maliyeti gözümü çok korkutuyor ama ileri de mutlaka yaptırmayı düşünüyorum

yaa iyide ben hiçbişi anlamadım ne bu eldiven yöntemi daha önce duymadım biri beni aydınlatabilirmi?

ben bir kere eldivenle denedim uzunlardı üst kısmını yaptım pamuk gibi olmuştu aşağılara doğru çok acımaya başlafı yarım bıraktım yeter deyip.çokda vakit aldı canım acıdı çektim jilete .(

eldiven güzel de bu baya parmak uçlarıyla tutucak uzunlukta olmalı tüy.koltukaltını bu sıcakta kirli sakal görünümüyle mi geziyosunuz ? ya da bikini o kadar uzatabiliyo musnuz? koku yapar bakteri üretir hele bu sıcakta ben mi yanılıyorum ben ne daha önce izmitte 5 seans koltukaltı ve bikini için alexdratie lazere gitmiştim.hafifledi gibi.sonra mali durumlar yüzünden gidemedim.şimdi jilet kullanıyorum hergün hem de ...

eldiven iyi bi yöntem aslında hele bide yanınıza herhangi bi ağrı kesici jel alırsanız acı bile hissetmiyorsunuz biraz uyuşukluk o kadar...ama dediğiniz gibi beklemek gerekiyor uzamasını.. buda can sıkıcı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…