Dün eldivenle tüy alma diye bi yöntem öğrendim KK dan, deneyeyim dedim. Evde de beybi marka pudralı eldiven vardı 100 lü tıkışık bir kutu içinde. Deneyim dedim çünkü kendim ağda yapsam öne 25 lira emlaya gidecek sonra her yerim yapış yapış olcak ona da bir 15 gidecek.Emlayı almasam tek yine her yerim yapış yapış olacak sonra acıya dayanamayıp tekrar jilet kullanacağım.Jilet kullansam sabaha uzayacak tüy dökücü krem de aynı, epilatör asla kullanamıyorum o acı beni öldürüyor,gidip oramı birine açma gibi bir cesaretim de yok,lazarli ya da iğneli epilasyona yeticek bütçem yok.Yani kısacası bedava olduğu için acısa da bir şey olmaz dedim denedim bikini bölgemde .ama inanırmısınız ben orayı acıya dayanamadığım için jiletlerdim yada krem kullanırdım bu ilk kökten almam. hem acısı çok daha azdı diğer yöntemlere göre hem maliyeti azdı yapış yapış olmuyordunuz ,batık yapmıyordu, ve kıllar sabaha uzamıyor. bu cesaretle koltuk altımda da kullandım 2 dk sürmedi kıllardan kurtulmam ben orayı ya jiletle ya da ağdayla alırdım ama ağda da bile pürüzsüz olmazdı böyle kırmızı kırmızı sivilve gibi bir şeyler çıkardı bazen bazen iki gün kullarımı kaldıramazdım acıdan yada yapış yapış olurdum ama tüyler gitmezdi şimdi ne kadar pürüzsüz olduğuna inanamazsınız kanamadı bile. Yani bu yöntem harika. Teşekkürler KK. Sen olmazsan napardım :enbuyukkk: :sm_cool: :içelim:
Son düzenleme: