- 23 Nisan 2018
- 24
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Fatmanurfatma
-
Hngisi ama cok cesitliymis oPrezervatif
Ama esim hic begenmiyor birsey hissetmiyom diyoPrezervatif ama dikkatlı kullanmak lazım .
İlişki başladığın takmak lazım .
Takmadan önce yırtık pırtık varmı dıkkat etmek lazım .
Bencillik etmesın .Ama esim hic begenmiyor birsey hissetmiyom diyo
Nasil birsuru sekli cnmBencillik etmesın .
Sen o zevk alıcak dıye hapları içmek zorunda değilsin .
Ne deme birşey hissetmıyor . Bir sürü şekli var . Size uyanı alın kullanın.
MArkete git bak işte bir sürü şekli var .Nasil birsuru sekli cnm
Ben saglik ocagindan alıyorum.orda evlilere veriyor aile hekimi istedigin zaman.oyle meyveli bilmem neyli cok sagliksiz.zaten ince isterseniz üstünde yazıyor ince cok ince vs gibi çeşitleri var.hangisi size uyuyorsaHngisi ama cok cesitliymis o
Tesekkurler cnm bn utanirim aile hekimi erkk bnmBen saglik ocagindan alıyorum.orda evlilere veriyor aile hekimi istedigin zaman.oyle meyveli bilmem neyli cok sagliksiz.zaten ince isterseniz üstünde yazıyor ince cok ince vs gibi çeşitleri var.hangisi size uyuyorsa
Markete gidip onlari nasil inceleyeyim millet bana gulerMArkete git bak işte bir sürü şekli var .
Tırtıklısı , incesi , extra kayganı
zırtı pırtı .
İnternete yaz çıkar .
Hemsireden iste.o veriyo.bende hemsireden aliyorumTesekkurler cnm bn utanirim aile hekimi erkk bnm
Markasi ne biliyonuz miHemsireden iste.o veriyo.bende hemsireden aliyorum
Biliyoz ama hngisi daha iyiAylık ucaylik iğneler var dogum kontrol hapları var kondom var uygun olanı seçin
Markasi onemli degil saglik bakanligi tarafindan ucretsiz veriliyo ailelereMarkasi ne biliyonuz mi
Kullanisli mi pkiMarkasi onemli degil saglik bakanligi tarafindan ucretsiz veriliyo ailelere
Igneler daha etkili diye biliyorum doğumdan sonra bende vurdurmayi düşünüyorum hap unutulabiliyo kondom yirtilabiliyoBiliyoz ama hngisi daha iyi
Ne öğrenmek istiyorsunuz ben anlamadim ki??????? Prezervatif altı üstü.neyi irdeliyorsunuz bu kadar? Kullanmak icin alıniyo zaten o prezervatif.kullanışlı kullanışsız gibi bi seçenek olmaz yani.marketten alamam dediniz o zaman saglik ocağından alırsınız.kullanisli olup olmadigina siz kullandiktan sonra karar verirsinizKullanisli mi pki
Norml satilan ile saglik ocagi nin arasinda fark var mi dedim yani cnmNe öğrenmek istiyorsunuz ben anlamadim ki??????? Prezervatif altı üstü.neyi irdeliyorsunuz bu kadar? Kullanmak icin alıniyo zaten o prezervatif.kullanışlı kullanışsız gibi bi seçenek olmaz yani.marketten alamam dediniz o zaman saglik ocağından alırsınız.kullanisli olup olmadigina siz kullandiktan sonra karar verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?