canım ben sırf goz ıcın kullanmıyorum .komple yuzume once dalın sampuanla bır guzel kopurtuyorum,
sonra da yıkıyorum .goz yuz hepsı aynı anda yanı
cok ıyı temızlıyor gercekten .
kımyasal temızleme jellerı olsun kremlerı kopuklerı de kullandım ama ,bebe sampuanı kadar etkılısonuc almıyordum .
kımyasal kozmetık temızleyıcıler ya gozumu yakardı ya da,alerjı yapıp cıldımde sıvılceler cıkartırdı.
dalıne gectım rahatladım valla ,hem cıldım hem cebım
anladim canim tessekurler,yarin alicam insALLAH...
klasik olani degilmi aslinda kutusunun resmini koysan maglum y.disindayim ya
Merak ettim saç derisine göre hazırlanmış bir ürün yüzdeki kılları uyarabilir mi acaba?
Sonra ahenkle dans eden bıyıklarımız olmasın?
yok ya kıları çoğaltacak olsa ben şampuanımn içine baphanten iğne kırıyorm saçlarımı yıkarken köpük yüzümede geliyor yüzümüde ovalıyorum bi sorun yok valla bende =)=)
walla aynen. ben çoğu zaman yüzümü temizlemek için şampuan kullanırım ama dalini duyduğum iyi oldu yarın gidip alıcam bende. zararının olduğunu hiç sanmıyorum canım bebeklere bak tüysüz yumuşacık şeyler olurmu öle şey hiç korkma sende :)
aynı etkiyi verir canım merak etme :)
2012 deyiz ve sence neyin içinde kansorejen yok ? valla canım aldığımız hava bile pis yediğimiz şeylerde bile kansorejen var kafana bukadar takma. neyle yıkıcaksın yüzünü evde kendin sabun üretipmi annemde senin gibi valla :)
canım valla fazla takma kafana kullandığın hiç bir şey saf değil sonuçta. yaptığın makyaj bile zararlı. cilt doktoruma bende zararsız şeyler kullanmak istedğimi kansorejensz ürün tavsiyesi istediğmde adam bana ozmn dağda yaşa sen dedi düşün yanikorkma bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?