Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ben kendimi o kadar da becerikli hissetmiyorum nedense,sadece denemeye meraklıyım,hepsi de iyi sonuçlanmıyo aslında..mesela az önce basitçe bi şey dersin kedidili büsküvinin üzerine puding döküp bi pasta yapiim dedim,büsküviler hiç emmedi pudingi,iğrenç bişiii oldu,pudingini sıyırıp yedik,büsküvileri çöpe salladık:)))ezine 77 ne kadar becerikli kadınsın sen ya. maşallah allah nazardan saklasın. ben burayı yeni keşfettim ve bakıyorum sana da çok beceriklisin. tariflerin için de çok teşekkürler. daha güzellerini yapıp bize yazman dileğiyle....
Etimekli Profiterol
1 kilo süt
1 bardak un
1 veya 1,5 bardak şeker
1 kaşık margarin
1 pk.vanilya
1 pk.çikolata sosu
1 pk.krem şanti
1 pk.tuzsuz etimek
Süt ,şeker ve un birlikte pişirilir.(daha tatlı olması için şeker 1,5 bardak kullanılır)Soğuyunca margarin ve vanilya ilave edilir.
Yarım bardak sütle hazırlanan krem şanti muhallebi soğuyunca birlikte karıştırılır.
Etimekler iri iri kırılıp,muhallebiye eklenir.
Suyla ıslattığımız borcama bu karışım dökülür.
Üzerine ılık çikolata sosu eşit miktarda yayılır..
Biraz soğuduktan sonra üzeri süslenir..
Tadı aynı profiterol tadında...tabi sahtesi o ayrı..Yapmanızı öneririm,basit ve güzel..Buzdolabında 4 saat bekletip yerseniz dahada güzel...Afiyet bal şeker olsun...
Hiç kendinize haksızlık etmeyin, siz kendinizi becerikli hissetmeyeceksiniz de ki hissedecek Allah aşkına.yok ben kendimi o kadar da becerikli hissetmiyorum nedense,sadece denemeye meraklıyım,hepsi de iyi sonuçlanmıyo aslında..mesela az önce basitçe bi şey dersin kedidili büsküvinin üzerine puding döküp bi pasta yapiim dedim,büsküviler hiç emmedi pudingi,iğrenç bişiii oldu,pudingini sıyırıp yedik,büsküvileri çöpe salladık:)))
http://www.haber16.org/dosyalar/
sayfa 120 deyim .dosyayı yeniledim alabilirsiniz.helali hoş olsun.yalnız hevesim kırıldı.okadar gaz vermeye çalıştım çıtınız çıkmadı.ne olurdu sanki 4-5 kişi bir araya gelsek kitap formatına getirsek.şimdi tarif defterime ordan kes yapıştır burdan kes yapıştır o da zor gelmeye başladı.şöyle kitap gibi elimizde olsaydı güzel olmaz mıydı?neyse belki bir yolunu bulurum ama çooooooook bekliyceksiniz tek başıma bitirip resimleri eklememi.
sayfa 120 deyim .dosyayı yeniledim alabilirsiniz.helali hoş olsun.yalnız hevesim kırıldı.okadar gaz vermeye çalıştım çıtınız çıkmadı.ne olurdu sanki 4-5 kişi bir araya gelsek kitap formatına getirsek.şimdi tarif defterime ordan kes yapıştır burdan kes yapıştır o da zor gelmeye başladı.şöyle kitap gibi elimizde olsaydı güzel olmaz mıydı?neyse belki bir yolunu bulurum ama çooooooook bekliyceksiniz tek başıma bitirip resimleri eklememi.
Hiç kendinize haksızlık etmeyin, siz kendinizi becerikli hissetmeyeceksiniz de ki hissedecek Allah aşkına.
Bir ara ben de normal bisküvi ile pudingli pasta yapmaya merak salmıştım. Kedi dillerini biraz süte batırmışsınızdır herhalde, değil mi?
canım bende bi çok tarif var burdan kopyala yapıştır yaptım sana yardımı olursa gönderirim
resimlerle birlikte olsa tabikisi daha güzel olur.ben yemek kitapları sevmimm.burda ezine ve diğer hanımların denenmiş tariflerini yapmak daha güzel .kitaptaki herşey tutmuyo nasıl olcakki resimli kitap haline getirmek
hımmşöyle olucak.ben de kitapları sevmem.tutmadığı olur doğru.hatta internette her tarife de güvenemem.tutmadıkları olur.defterime yazarak aktarmak,intenetten tarifleri tekrar tekrar bulmak,yada bilgisayarımı açıp kaydettiğim dosyadan mutfakla çalışma odam arasında mekik dokuyarak tarife bakmak yada ,tariflerin çıktısını alıp tek tek kesip defterime yapıştırmak kesin çözüm gibi gelmediği için düzenli bir şekilde kaydedip (sayfa formatı hazırlayıp kitaplardaki gibi,bir tarafta resim ,bir tarafta tarif çıktı alıp onu da ozalitçiye götürüp kenarını yaptırmak mantıklı geldi.böylelikleeeee yeni evlenecek tatlı kuzenlerime çok dua edecekleri bir hediye olur ,ben rahat kullanırım,bu konuda sıkıntı yaşayanlara rahat rahat veririm diye hayal ettim.şu yoğunluğumu bir atlatıp teknik destek alıcam eşimden.kimsenin bana birşey göndermesine gerek kalmadan herkes yaptığı kısmın linkini vericek (bir yolunu bulucam)isteyen bilgisayarında saklar .isteyen çıktı alır ciltletir.hiçbirimizin vakti yok aslında .o yüzden biraz yavaş olucak doğal olarak ama teorik olarak olabilirliği varsa pratiğe geçmemesi için hiçbir neden yok.