Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç ŞekillendiricilerEn iyi saç maskeleri hangileri?
Ben saç maskesi olarak doğal yöntemler uyguluyorum. saçlarımı ne sıcak nede soğuk suyla yıkıyorum tam ortası ılık suyla yıkıyorum. haftada bir badem yağı+yılan yağı+susam yağı+zeytinyağı+yumurta sarısı uyguluyorum metal bir kaba bütün ürünlerden bir kapak koyuyorum az gelirse 2 kapakta koyabilirsiniz ama yılan yağını yine 1 kapak koyun..
Boyaların içinden çıkan bakım kremleri cok güzl oluyor ya piyasada bulamadım hiç biri gibi etkili olanını ama denediklerim arasında Gliss en iyisi şuan
Boyaların içinden çıkan bakım kremleri cok güzl oluyor ya piyasada bulamadım hiç biri gibi etkili olanını ama denediklerim arasında Gliss en iyisi şuan
elseve inkini kullanıyordun şimdi bulamadım elidorun turuncu renkli kopan saçlar için onu aldım kullanıyorum memnun kalmadım ama.bi ardaşım beyaz kil kullanıyorum uçlarına memnunum demişti tarifini alayım nasıl yapıyomuş yazarım burayada
saçlarım fazla problemli olmadığındandır sanırım hangi maskeyi kullandıysam memnun kaldım oriflame hairx elseve arı sütü boyalı saçlar için gliss maskeler özellikle siyah olan ultimate repair pantene doğal sentez hepside çok iyiydiler maskelerin en iyi yönü ise mis gibi kokması vede saçların hacimli olması
saç köpüğü olarak taft kullanıyorum çok memnunum. elektrik önleyici serum olarak sarıkız filan gibi 10 TL 15 TL arası ürünler kullanıyorum. şampuan ve iki fazlı saç kremim ise down under ama bunu değiştirebilirim. daha önce tresanın şampuanı ve toniğini kullanıyordum. elidorun yıkanmayan kremleri de güzeldi belki ona dönebilirim. selective keratin maskesini de yeni aldım onu maske olarak uyguladım o da güzel bir ürün. bunların içinde en sevdiğim ürün taft köpük indirimde gördükçe alıyorum dört beş tane var galiba elimde :44: