En iyi ovulasyon testi sizce hangisi?

sunflower16

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
21
1
611
İstanbul
Geçen ay ilk kez laboquick aldım, hiç çift çizgi yakalayamadım. Sadece bir gün çok silik bir çift çizgi vardı. Erken gebelik testiyle bugün kontrol ettim gebelik olmadığı için bir ay daha yumurtlama testiyle deneyeyim diye düşündüm. Hangisini tavsiye edersiniz?

Bende onu kullanıyorum canım. Belki bu ay yumurtlamamışsındır pik oluyor çünkü bende doğru çıkarttı

Eklentiler

• D16BB0B6-D623-4F3A-AD0C-8648FE5EF219.jpeg
    125,4 KB · Görüntüleme: 26
benim nerdedeyse hepsi tek çizgiydi. Sadece 1 gün o da programa göre yumurtlama günümden 3 gün sonra hafif bir silik çizgi gördüm. yumurtlamama gibi bir durum oluyor mu? bilmiyordum.

Slm canım bende kist var dedi doktor adetin 6.gunu bende bu testi kullanıyorum bugün 12.gun hiç çizgi çıkmadı ikinci çizgi yok sadece adetin 7.gunu çok çok silik çizgi gördüm. Adet gördün mü den. Sanırım ben yumurtlamadim çünkü 11.gun normalde yumurtlama olurdu benim

Hayır henüz adet olmadım daha 4 gün var. Benim adetim aşırı düzenlidir. O gün gelecekse gelir period calendar kullanıyorum senelerdir. Hiç gecikme olmadı daha o yüzden laboquicke güvenemedim yumurtlama zamanı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…