En iyi ödem attıran yöntemler

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.269
3.007
Merhaba
Bu yolda gidiyorsanız v ücuttan en iyi ödem attıran yöntemleride paylaşabilirmisiniz ?

Ödemler ne kadar çabuk kaybolursa o kadar çabuk sonuçları görüyoruz...

ÖDEM ATTIRICI ÇAY

Vücuttaki şişlikleri indirir ödem attırır, idrar ve bağırsak gazlarını söktürür.

MALZEMELER

15 adet kiraz sapı
1 dal taze biberiye
1/2 limon
10 adet kuşburnu
10 dal maydanoz

YAPILIŞI

Tüm malzemeleri sıcak su ile 5 dk demleyip süzdükten sonra günde 2 bardak için.

250 Gram taze ıspanak yaprağı, 2 adet yeşil soğan, yarım bağ tere, yarım bağ maydanoz, birkaç dal taze nane, 4 yemek kaşığı bulgur, 3 dilim taze ananas, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1/2 limon suyu, 1 yemek kaşığı nar ekşisi.

Hazırlanışı: bulgur ayrı bir kapta sıcak su ile ıslatılır. Bütün malzeme ince ince doğranır. Islatılmış bulgur eklenir. Zeytinyağı, nar ekşisi, limon suyu karıştırılarak üzerine sos yapılır.

sifalibitkilerim.tk

Ananas çok iyi bir ödem sökücü. Ayrıca maydanoz suyunun da çok başarılı olduğunu söylerler..

ÖDEM ATTIRICI ÇAY

Vücuttaki şişlikleri indirir ödem attırır, idrar ve bağırsak gazlarını söktürür.

MALZEMELER

15 adet kiraz sapı
1 dal taze biberiye
1/2 limon
10 adet kuşburnu
10 dal maydanoz

YAPILIŞI

Tüm malzemeleri sıcak su ile 5 dk demleyip süzdükten sonra günde 2 bardak için.

paylaşımı yanlış yere mi yapmışsınız? hani alternatif tıp bölümünde yer alıyor bu çer çöp reçeteleri sizin eşiniz laser lipo oldu diye anımsıyorum onun için açtıysanız bilemiyorum

bol bol su için tuzdan uzak durun hatta hıc kullanmayın bacaklarını duvara dogru dıkın

bol bol su için tuzdan uzak durun hatta hıc kullanmayın bacaklarını duvara dogru dıkın

en iyi ödem söktürücü vücut sıcaklığında içilen bol sudur arkadaşlar..

Bende de ameliyat sonrası ödem var. Doktor 2-3litre su içmemi önerdi. Bir de ödemli bölgeye yani karnıma yağ ile masaj önerdi. Masaj kan dolaşımını hızlandırıyor ve ödemin atılmasına yardımcı oluyormuş. Birkez masaj yaptırdım ozon yağ ile ertesi gün epey şişliğin indiğini gördüm devam etmedim. Yine şişlik var, belki birkaç seanstan sonra etki kalıcı oluyordur herhalde.

arkadaşlar merhaba...size entersan bir bitki önericem ama bu sanırım ödemin hastalık haline geldiği bünyelerde işe yarıyor kırkkilit otu..diğer adı at kuyruğu diye aratırsanız orada çayının çok iyi bir ödem söktürücü olduğu yazıyor yalnız bu çay yudum yudum çok yavaş içilcekmiş ha birde en önemlisi sakın dozu artırmayın bir tatlı kaşığını sakın geçmeyin zehirli olabiiliyormuş öyle yazıyor ben bi kaç defa içtim tadı idare eder.aklınızda bulunsun die yazdım detaylı bilgi için link veriyorum Kırkkilit Otu Çayı Faydaları umarım işinize yarar ama yinede iyi araştırın derim..yuudm yudum içilmesi gerekirmiş.

Ekmek ve tatlidan uzak durup bol su icme ve aksam altidan sonra hicbir sey yememe, light yogurt sut vb. dahil : )

arkadaşlar ben doğuma 60kg girdim hastaneden 74 kg çıktım ödem oluştu ödemi atana kadar akla karayı seçtim bir çay var onu içtim

su ve tuz dan uzak durmak ..

birde bir ilaç ödemi attırıyor ama genelde bu ilacı kalp hastalarına uyguluyorlar...

ondan al bir tane tuvalete çık bol bol..

arkadaşlar merhaba...size entersan bir bitki önericem ama bu sanırım ödemin hastalık haline geldiği bünyelerde işe yarıyor kırkkilit otu..diğer adı at kuyruğu diye aratırsanız orada çayının çok iyi bir ödem söktürücü olduğu yazıyor yalnız bu çay yudum yudum çok yavaş içilcekmiş ha birde en önemlisi sakın dozu artırmayın bir tatlı kaşığını sakın geçmeyin zehirli olabiiliyormuş öyle yazıyor ben bi kaç defa içtim tadı idare eder.aklınızda bulunsun die yazdım detaylı bilgi için link veriyorum Kırkkilit Otu Çayı Faydaları umarım işinize yarar ama yinede iyi araştırın derim..yuudm yudum içilmesi gerekirmiş.

kırk kilit otu çarpıntıya iyi geliyor ama ödem için duymamıştım sağol

X