Anket en iyi marka sizce hangisi

en iyi marka???

• Mango

OY: 21 23,6%
  • Zara

OY: 44 49,4%
  • Batik

OY: 5 5,6%
  • Adilışık

OY: 19 21,3%

• Ankete Katılan
    89
en kaliteli ürünleri olan tartışmasız zara.
mango da iyidir, tasarım açısından hatta bence baya iyi, ama zara kadar kaliteli değil ürünleri. adilışık normal 1 marka. zarayla vs kıyaslayamam tabiki. ama türk markaları arasında gayet iyi.
batik ise kusura bakmasın ama :roflol: çok dandik ve kalitesiz bir marka. alışveriş merkezinde önünden geçerken dönüp baksam annem bile çok kalitesiz orası hiç bakma diyor.1-2 şeyim var batikten aynen aldığım gibi duruyorlar :lepi:

burda olmayan beğendiğim markaları da sayiyim :lepi:
öncelikle river island :asigim: mükemmel 1 marka, tam benim tarzım :asigim:
guess :asigim:
polo garage
top shop
marks and spencer
nadiren de olsa park bravo, genelde iş kadınlarına uygun şeyler tasarlıyorlar malesef :çok üzgünüm:
çanta-ayakkabı olarak nine west, steve madden, aldo
çok bir kaliteli olmasa da bershkada da bazen çok tatlı şeyler olabiliyor, özellikle uzun tshirt olarak :asigim:

Mango ve Zara'da tarzıma uygun şeyler var.O yüzden ikisi aynı benim gözümde.Batik'ten yazın etek ve yüzücü atletlerden aldım.Kaliteli,hiçbiri iki sefer giymekle yamulmadı doğrusu.:jeyyar:
Aslında markadan ziyade zevkime uygun olan her mağazaya varım ben...:lepi:

zara'yı çok beğenirim...mango da fena değil.
adil ışıktan sadece 1 ürün almıştım bir kaban, çok kişi beğenir, ben de severek giymiştim. ama bu yıl giymiyorum. diğer ürünlerini beğenmiyorum.
batik'se hiç almadım...

ben daha çok sportif giyindiğimden, aslında bu anket benim için çok belirleyici değil :)

hiç bir şık
marka diyinca aklına bunlar mı geldi :1rolleyes:
armanı,dıor,dolce&gabbana,prada filan beklemiştim -tatlicadiarzu-

Bu ankette yok ama en iyisi ipekyol bayılıyorum kıyafetlerine,sonra koton ama anket içinde en beğendiğim zara fiyatlarıda uygun oluyor hem,ikinci mng,adil ışığı hiç sevmem zaten

Bende zara'yı beğeniyorum bana hitap ediyo çok beğeniyorum ürünlerini model olsun şekil olsun:1closedeyes:

bu şıkların içinde mng ve zara..

ama dğer markalarla karşılaştırırsak bnce çok daha kaliteli markalar war benetton polo garage ipekyol sisley us.polo..

seçenekler çok kısıtlı ama mango'da iyi zara'da...
adil ışık ıı ıhh :1no2:

adil ışık da markamı yaa çoook kötü ötesi ( fiyatlaraıda ne oyle okadar pahalıı duyy benııı adıll ısıkkk o kıyafetler okadar para etmez abıcımm ınsafa gell lutfeenn... zara mango koton topshop mıss selfrıdge ...benım tercıhlerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…