Anket en iyi marka sizce hangisi

en iyi marka???

• Mango

OY: 21 23,6%
  • Zara

OY: 44 49,4%
  • Batik

OY: 5 5,6%
  • Adilışık

OY: 19 21,3%

• Ankete Katılan
    89
zara ,sonra mango. batikten bir şey almadım. o yüzden ona yorum yapamam ....antalyada yok zaten... ancak adil ışık çok kötü. kumaşları hele. eskiden buna yani kalite durumlarına göreydi fiatları..... ama üstüne üstlük fiyatlarıda artırdılar. hangi kalitesine dayanarak yaptılarsa artık....

valla bu saydığın markaları kullanmıyorum şekercim...
ankaraya özgü markalardan giyinirim,SEÇİL,PERLİNA,dan giyinirim...
ankaralı olanlar bilirler bu markaları....

bu ankette ipekyol,koton,parks bravo da olmalıydı
şıkların içinden adil ışık

marka denilince aklıma ilk gelenler bunlar değil açıkcası
ama bunların içinde en çok zarayi sonrada mangoyu severim
adil ışık ve batiği hiç beğenmem

içinden tercih yapmam gerekirse kesinlikle zara
sırayada koyarsak son adil ışık gerçi onuda sevmiyorum bana hitap etmiyo daha çok kardeşim seviyo

ben genelde bu markalardan alışveriş yaptığım için aklıma direk bunlar geldi arasında en beğendiklerinizi merak ettm canlarm a.s.

şıkların içinde en iyisi zara bence,
spnrada mango,
adilışık pek bi klasik geliyor banasengözlerimebaksanab

eskiden(artık hamilelikten sonra bedenime göre bişi bulamıyorum)bir numaram Zara'ydı.
mangoda pek bişi bulamam
Adil Işık da çok abidik gubidik şeyler var
Batik'de de nadiren denk gelir tarzım şeyler

bu markaların hiç birini bilmiyorum desem :)

necidir, kimdir daha rast gelmedik

adil ışığı hiç katmasaydın daha ii olurdu diğer üçünün yanında çok basit kalıyoo
benim tercihim zara ,mango ikisinden alışveriş yaparım genelde top shop da güsell keske onu da koysaydın

romanıda çok beğenirim. son dönemde biraz fazla abiye çalışsada en çok alışveriş ettiğim mağazadır....kumaşları çok kalitelidir................

adil ışığı hiç katmasaydın daha ii olurdu diğer üçünün yanında çok basit kalıyoo
benim tercihim zara ,mango ikisinden alışveriş yaparım genelde top shop da güsell keske onu da koysaydın

evet adilışık bu son zamanlarda gerçekten kaliteli değil.eskiden aldığım şeyler oluyodu ama bu sıralar alışverişimin çoğunu diğerlernden yapıyorm a.s

Adil Işığın pantolon kesimlerini beğeniyorum ben. Ama tercihim Zara. Bershka'da fena değil. Arada sırada bişeyler bulabiliyorum

zara sonra mango adilışıkta iyidir batiki bilmiyorum ama hiç almadım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…