Saç Rengi ve Saç Boyama En iyi marka çikolata kahve

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
36
Kılzar en iyi marka çikolaya kahve hanisi acaba? çok koyu olsun istemiyorum.. bu alttaki linkte benim resmim var oradan bakabilirsiniz.?

Evet canım hatırlıyorum da, benim cilt tipime en uygun olanını bulmak için y eniden açtım.. resmimi de bu yüzden koydum.. hani tonları oluyormuş ya bu çikolata kahvenin..

resmini gördüm cnm beyaz sorununda var sanırım :S eger düsünürsen aynı serinin cikolata karamelide cok hos olur tenine

maalesef canım, bu casting serisini çok beğendim de, sitede baktım birçok kişi tutumuyor demiş beyazları.. o yüzden tereddüte düştüm, renkler çok güzel de..

cnm annemden biliyorum ben beyazları tutuyor ama yinede tereddüt ettiysen baska markaları deneyebiilirsin

loreal excellence kullanıyorum ben cnm internetten baktım ama cikolata kahvesini göremedim :S vardır mutlaka sıkı bi lorealcıyım sanırım ama diger markalarda güzeldir sanırım :S

evet canım lorealde yok maalesef.. artık ona yakın bir renk bulabilir miiym ona bakacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…