En iyi Kornea Doktoru

sanada allah şifa versin ezo.........
lensler eğer tamamen kurumazsa kesinlikle düşmüyor devamlı yaş olacak suni göyaşlarını yanından eksik etmeyeceksin.......ben sadeca ilk aldığım lensi çıkartırken düşürdüm ondanda zaten kenarı kırıldı yenisini sipariş verdim........ilk 6 ay lensler çok güzel ama daha sonrası tahriş olmaya başlıyor görüntüsüde bozuluyo ben o yüzden yılda bir bazende 2 tane sipariş veriyorum.........o dediğini daha ilk defa duyuyorum benim dr um tedaviye böyle devam etmemiz gerektiğini söyledi hiçbir şey ilave etmeden çünkü 2 yıl gibi bir sürede baya yol katettik çok şükür hızlı bir şekilde ilerleme var sonrasıda böyle olur umarım........dilerim sende alışırsın lenslerine çarçabuk iyileşirsin

merhabalar... uzun zamandır yazılmamış ama bi ilgilenen olur umarım...
ben de keratokonus hastasıyım çocukluğumdan beri varmış da aynı harzemin dediği gibi geç kalınmış bi hastayım... önce maraş göz hastanesinden aldım lensleri takamadım az taktım, o gözümde leke oluşturmuş, bunu duyduk üzüldük, sonra ankara dünya göze igittik, ordan yurt dışındans ert lens geldi taktım 8 9 ay, daha geçen hafta ankarada başka dra gitğimde öğrendim ki, bu lens de gözümü fena yapmış, korneam iyice incelmiş nakillk duruma gelmişsin dedi dr, ama lensle gidebildğimz yere kadar gidicez nakli hiç düşünmüyorum bile dedi... lensler için 2 bin tl ödedik yaklaşık, görmem yüzde 50 olucak bu lenslerle, çok geniş kocaman lensler...

harzemin yazdıklarını çok iyi anlıyorum aynı lens batması toz kaçması sorunlarını ben de yaşadım, ama hastalığın durmasını bırak iyileşmesi gibi bişeyin söz konusu olduğunu dahi bilmiyordum ki, sizinki iyileşmiş, bu inanılmaz, çünkü bu hastalık geri dönüşü olmayan bişey benim yağtğm araştırmalara böyle gösterdi bana, ben de sert lens kullandım ancak gözüm 2 katı zarar görmüş...
sizinle irtibata geçmeyi çok isterim...en azından kader arkadaşıyız diye...

bende keratokonus hastasıyım zor bi süreç lensler bazen kabus olabiliyo ama sagladığı görme kalitesi buna değer dedirtiyor. Ben cerrahpaşada prof. güzin iskeleliye gidiyorum. İstanbulda doktor arayan arkadaşlara tavsiye ederim ilk gittinizde doğru lensi bulmak için 1 hafta uğraştını bilirim.

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun çok uzun zaman önce konu açılmış onu gördüm bende sizin gibi herpes keratiti hastasıyım gözümde sürekli nüks ediyor çok zor bir durum çok korkuyorum gözümü kaybetmekten :KK43: sizden bu hastalıkla ilgili evrelerinizi banada anlamanızı istiyorum.umarım geçmiştir sizinki.ben sürekli zovirax kullanıyorum birde ağızdan asiviral ama olmuyor kurtulamıyorum ankarada bir doktor tavsiyesi gördüm ona gitmeyi düşünüyorum mehmet orhan sizin tavsiyeniz bilgileriniz yaşadıklarınız benim için çok önemli ilk 1 hafta bilemedi bilgisiz doktor yüzünden yanlış tedavi oldum sonra başka bir doktor teşhis etti Allahtan göz bebeğimde değil görme kaybımda şimdilik yok ve umarımda hiç olmaz lütfen en ince ayrıntısına kadar yardımcı olursanız çok sevinirim Allah tüm hastalara ve bize acil şifalar versin

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun çok uzun zaman önce konu açılmış onu gördüm bende sizin gibi herpes keratiti hastasıyım gözümde sürekli nüks ediyor çok zor bir durum çok korkuyorum gözümü kaybetmekten :KK43: sizden bu hastalıkla ilgili evrelerinizi banada anlamanızı istiyorum.umarım geçmiştir sizinki.ben sürekli zovirax kullanıyorum birde ağızdan asiviral ama olmuyor kurtulamıyorum ankarada bir doktor tavsiyesi gördüm ona gitmeyi düşünüyorum mehmet orhan sizin tavsiyeniz bilgileriniz yaşadıklarınız benim için çok önemli ilk 1 hafta bilemedi bilgisiz doktor yüzünden yanlış tedavi oldum sonra başka bir doktor teşhis etti Allahtan göz bebeğimde değil görme kaybımda şimdilik yok ve umarımda hiç olmaz lütfen en ince ayrıntısına kadar yardımcı olursanız çok sevinirim Allah tüm hastalara ve bize acil şifalar versin

mrb, hastalıkla ilgili ilk sayfalarda yazdıklarımı okumuşsundur. çok doktor değiştirdim. ilk dr bilemedi oyaladı beni. en son konya selçuklu tıp fakültesinde şansal gedik isimli bir dr dan iyileştim. zovirax, asiviral, vitamin A göz kremi, göz yaşı damlaları ve jeli kullandım. birde bağışıklık sistemimi güçlendirsin diye 2 sene imunex hap kullandım. benim hastalığımda 4 defa arka arkaya nüksetti, 1tane nokta yara varken ikincisi çıktı, şuan 2 tane yara izi var gözümde. göz bebeğimin üstünde olduğundan görmemde sıkıntı yok. zor bi süreç biliyorum, nüksetmesi insanını deli ediyor. ama benimde 4 defa nüksetti, sonrada bi daha olmadı yeri belli gözümde, ara ara kontrollerime gidiyorum.inş. bir daha olmaz.sanada çok geçmiş olsun.dua edeceğim. allahım şifa versin herkese.

arkadaşlar bende bu hastalığın teşhisi 2008 yılında kondu dahası endotel distrofimde varmış kendi yaşadığım yerde dr tam anlayamadıklarından ist ankara dolaştım en son gazi üni dr kamil bey bana sert lens verdi bir iki yıl düzensiz kullandım kullanımı zor kanlanma batma derken nerdeyse üç yıldır lens kullanmadım araştırmalarım sonucu hamileliğin de ilerleme yaptırdığını öğrendim ama bu arada üçüncü çocuğumuda dünyaya geltirdim kilo artı 10şı hormonlar görüşüm çok bozuldu bir göz % 10 diğeri 40 görüyor ve ben nakile gidiyorum farkındayım allerjik bünyem yapılan nakli kabul eder mi bilmemnakil sonrası görüşü düzelen varmı
iyi ramazanlar

Merhabalar.öncelikle herkese çok geçmiş olsun. kornea kök hücre tedavisi için doktor araştırırken denk geldim.eşimin sağ gözüne 1 ay kadar önce hamur kireç kaçtı ve ciddi hasar oluştuğunu söyledi dr. Biz Muğla eğitim araştırma hastanesinde tedaviye başladık.Saat başı gece gündüz Otolog damla antibiyotik falan bu şekilde devam ettik.yanık iyileşince hasar ortaya çıktı.şimdi doktor bizi ege üniv.hastanesine yönlendirdi.kök hücre tedavisi için ama ameliyatta olabilir dedi.ameliyattan sonra mutlu olmayadabilirsin dedi.eşimin sağ gözü çok bulanık görüyor ve gece uzun süre araç kullanamıyor.fazla güneşte kalmıyor.g0nwş gözlüksüz bakması çok zor.ilk başta gözünün rengi korne mavimsi gri bir tabaka oldu şimdi biraz daha açıldı ama bariz belli bir şekilde opaklaştı.kök hücre tedavi olan iyi bir doktor önerisi olan var mı acaba

X