en iyi kombin yarısması

hangisi

• 1.yarısmacı

OY: 280 37,4%
  • 2.yarısmacı

OY: 97 13,0%
  • 3.yarısmacı

OY: 159 21,2%
  • 4.yarısmacı

OY: 157 21,0%
  • 5.yarısmacı

OY: 9 1,2%
  • 6.yarısmacı

OY: 47 6,3%

• Ankete Katılan
    749
rica ederim canim benim ne düsündüysem onu yazdim..
kuzucuk sabah bi baktim sollamis gitmisin beni :)))) helal olsun sana ee nede olsa benimde favorimsin olumunekankayizsmile

utandırma sımdı benı sekerım sende benım favorımsın sıklık abıdem:) ama 4 numarada guzel fızıgı on numara masallah:))

bayanssulusmile1 numara birinci gibi ezgi senmişsin sanırım cnmopuyorumnanaktan elbisene bayıldım yaa sende çok güzel taşımışsın maşallah:kedi:

bayanssulusmile1 numara birinci gibi ezgi senmişsin sanırım cnmopuyorumnanaktan elbisene bayıldım yaa sende çok güzel taşımışsın maşallah:kedi:

çok teşekkür ederim canım,senin beğenmene çok sevindim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hepiniz çok sıksınız yalnız oyum 2 ye gittiiii basarılar herkeseee

oyum 4 numeroya gitti herzaman beğenmişimdir zaten kendisinibayanssulusmilefizik kıyafeti taşıyış on numara maşallah canım

oylayacak bişi bulamadım
yine de herkese başarılarbayanssulusmile

siz nasıl giyiniyorsunuz acaba gerçekten çok merak ettim..
lütfen bugün ne giydin çek görelim topiğine bir resminizi koyunda bunca insan aydınlansın..
hayır biz kombin bilmiyoruz da bilen birinden öğrenelim bari nasıl oluyormuşsempatiksalakcinnisositososito

Oyum 4 numeroya gittii sengözlerimebaksanab
Keşke bende katılsaydımm

valla kendimi kombinlerden en ii anlayan kişilerden biri olarak görüyorumki beni tanmıyan herkesde kombin ve uyum manyaklıım olduunu bilirler ben 1 nolu arkadaşın kombinini çok beğendim ve oyumda ona

Ben oy kullanmadım.Kullanmak için tıklayınca''Siz zaten oyunuzu kullanmışsınız.''gibi bir cümle çıktı.kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…