• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama En iyi hangi markanın mavi-siyah boyasıdır?

canım konuyla alakası yok ama ben de düz siyah yapmaya uğraşıyorum..normal siyah mavi siyahtan daha iyi...beni o kadar usandırdı ki anlatamam...

recital preference in mavi siyahını yaptığımda beğenmiştim onu diyebilirim...

ben voiladan şaşmıyorum boya konusunda .2 kere palette yaptım saclarımı cok yıprttı
mavi siyah yaparkende voilanın kullanıyodum ben memnundum acıkcası

ben voiladan şaşmıyorum boya konusunda .2 kere palette yaptım saclarımı cok yıprttı
mavi siyah yaparkende voilanın kullanıyodum ben memnundum acıkcası

voilanın mavi siyahını 10 sene önce falan ben de kullanmıştım...o zamanlar 17 yaşında falandım ve boyayı uyguladığımda mavinin m sini bile görememiştim normal kömür siyahı olmuştu...hatta bozulmuştum biraz o zamanlar....

fakat şimdi anlıyorum ki en güzel siyah tonları sanırım voiladaymış....voiladaki mavi siyah rengin numarası bile diğer markalardan farklı....diğer markalarda mavi siyah 2.1 veya 2.10 oluyor...ama voilada 1.7...inanki o bana numarası garip gelen 1.7 yaygın olan 2.10 dan çok daha iyiymiş...mavisi azdı..yoğun değildi ama adam gibi siyahtı..... 2.10 olan mavi siyah ile 1.7 olan mavi siyah arasında epey fark var...

voila mavi siyah boyarken 17 yaşındayken o yaşta kendimi daha farklı görmeyi istediğimden mavisi bol bir sonuç istemiştim ondan sevmemiştim...ama şimdi anlıyorum ki mavisi bol olan mavi siyah da zaten öyle çok da istenecek bir renk değilmiş...daha doğrusu benim kafamda hayal ettiğim şey değilmiş...kızıl siyahta ışık vurunca kırmızı kırmızı lamba gibi yanar ya saçlar...mavi siyahı da hep öyle hayal etmiştim ama alakası yoktu...o yaşta bilemezdim tabi bunu...
voila dışında denediğim marka mavi siyahlar beyazla karışık mavi parlıyor o da hoş olmuyor...soluk duruyor...beyazla karışık mavi parlamasının nedeni de sanırım siyah rengin beyaz parlamasıyla mavinin parlaması aynı anda olduğu için birbiriyle karışıyor hoş görünmüyor...bu durumda saçımın rengi 2 farklı yansıma renginin karışımı şeklinde parlayacağına tek renk siyah olup o renge ait doğal parlamasıyla parlasın çok daha iyi bence...hiç değilse daha berrak ve net bir renk oluyor...

Son düzenleme:
Back