en iyi hafta sonu geyiği....haftasonu dilek ve geyikleriniz için buyrun kızlar....

hoşbulduk kusum.sağol cnm benim:1hug:a.s. nasıl geçio sardunyam hafta sonun ben pek bi sıkıldım yaaaa.s

hoşbulduk kusum.sağol cnm benim:1hug:a.s. nasıl geçio sardunyam hafta sonun ben pek bi sıkıldım yaaaa.s

tatlım ben öğlende kalktımmirmirmirmir...evi toparladım:nazar:...kk ya yeni geldim pek sıkılmaya vaktim olmadı-tatlicadiarzu- ve şimdi de çıkmak zorundayım:a015: kayınvalideme gideceğim:eek:

şeker sen de benim görsellerdeki ilginç fotoğraflar topiğime gir biraz eğlenirsin diye tavsiye ederim:teselli:

ben pek erken kalktım işimi bitirdim erkenden şimdide sıkılıorum nese cnm sana ii gesmeler.:a015::a015:bu arda ben senin o topicinede baktım kusum çok güsellerdi.a.s.

ben pek erken kalktım işimi bitirdim erkenden şimdide sıkılıorum nese cnm sana ii gesmeler.:a015::a015:bu arda ben senin o topicinede baktım kusum çok güsellerdi.a.s.

tabii erken kalkarsın sen fosur fosur uyurken ben kk da nöbetteydim:mymeka:

çok teşekkürler bebişima.s....o zaman "bir derdim var" a uğramanı tavsiye ederim...kendini kaptırırsın derimşutarafagitti

tabii erken kalkarsın sen fosur fosur uyurken ben kk da nöbetteydim:mymeka:

çok teşekkürler bebişima.s....o zaman "bir derdim var" a uğramanı tavsiye ederim...kendini kaptırırsın derimşutarafagitti

sağol cnm benim en iisi mutfağa gidip kek pasta bişiler yapiimde vakit geçsin demi.sona oturup bi güsel afiyetlen yerimkaydirigubbakcemile5:nazar:

sağol cnm benim en iisi mutfağa gidip kek pasta bişiler yapiimde vakit geçsin demi.sona oturup bi güsel afiyetlen yerimkaydirigubbakcemile5:nazar:

peki tatlım sana kolay gelsinkafamçokkarıştı mutfak uğraşını hiç sevmemkötükedihüso

görüşmek üzere şekerlerin en şekeriŞeniz:a015:

sevgili KK dostlarım sevgililer gününüz kutlu olsun:asigim::1hug:Şeniza.s.

50.gif

teşekkürler canım:1hug:

ama ben alışmışım seni seksüü görmeye sanki sen sen değilsin-tatlicadiarzu-

boğuluyorum bacım gel kurtar beni değişir nasılsa merak etme tatlım kaydirigubbakcemile3

on günlügüne vana geldim ....ahanda burda kaldım............artıkın bi aşiret ogluyla evlenmeyi düşünüyon ........:jeyyar::jeyyar:

buldunmu gıızzzz bir tane
kaldı iyicene oralarda kaydirigubbakcemile2

X