en iyi hafta sonu geyiği....haftasonu dilek ve geyikleriniz için buyrun kızlar....

bak bide bize koca aratırıyo
laaaa bulmusunya sozlenmıs bide bizden saklıyo hainn

hımmmmm
hıncıkk benn konya nınnn
aksehir ilcesi var bilinmi ulee iste ben aksehirliyim
simdik sen de hele sen konyanın niresindensin kimlerdensin belkım akrabayık laa

noliii burda kim kimi kime aliiii kaydirigubbakcemile fransız kaldım:ecrin_bebek:

hımmmmm
hıncıkk benn konya nınnn
aksehir ilcesi var bilinmi ulee iste ben aksehirliyim
simdik sen de hele sen konyanın niresindensin kimlerdensin belkım akrabayık laa

aksehırı bılıyorum...ben konyanın yerlısıyım....hihoyyyt
kadınhanı bılıyormusun....orada uzaktan akrabalar var ugruyoruz...sonra ılgın hamama gıdıyoruz bıcı bıcı yapıyoruz...
aksehırıde bılıyorum az ama..:1rolleyes:

simdik arap sacına dondu laa
duygu kimi alıyon karar ver laa bizim buldumuz adaylar ne olcak olaa

ne oluyo be körümce degilmisiniz siz...ne ..fenasınız..:mymeka:..yın bırbırınızı....klava:

hem kızı bin kişi ister bir kişi alır....

bakalım sanş kime gülcek...:roflol::roflol:

duygu kıs bak şansın açıldı:teytey: bağaa bak sen de nankörlük edem deme bak haftaya dilek milek olmaz sana:mymeka:

haftaya görün bakun gurbiş peşim sıra dolanacak noluuur noluuurrr bana da hafta sonu dilekleri diye amma avunu dilleyecekkötükedihüso

ahhh canım benim sen gel ben seni gezdirim helede 5 10 temmuzda nasretin hoca festivalinde super oluyo sehir kss gee ben senı gezdırım
bak laa hem senı yıyenıme alırım koca derdınde olmaz hee
yıyenım valla cillop gibi ona gore tum fransanın kızları pesinden kosirr

kımseye gıtmıyorum .......laelaelaelaelaesadece degerlendırıyorum....listemdesınız....yerimseniben

bakcez artıkın nasıp kısmet....ne ola bılemem. o kaaaaa cok kı .talıbım...:dilcikar::dilcikar:

duyguyu alcaz
kimler dersen şimdilik; gurbik;kapris ve ben ama şansı yok ben alcam

hehehe peki duygucum sen nası istiyon damat beyimiz nası olsunkaydirigubbakcemile3
cebi geniş olanmıdelikafadulden
yoksa boyu posu endamı mı ossundaa bana yeter mi diyon-tatlicadiarzu-
ona göre listeme bakıcam sana uygum kimler var sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…