en iyi hafta sonu geyiği....haftasonu dilek ve geyikleriniz için buyrun kızlar....

sel paçozu mu geldi amanın :nazar:

kelebek bizim sülale topyekün çapkindir
şekil A bknz: bendeniz şakkıdı :roflol:

noliii burda kim kimi kime aliiii kaydirigubbakcemile fransız kaldım:ecrin_bebek:

burda şimdi şey oluyor:uhm: :uhm::uhm:

kıslar naptınız arap saçına çevirdiniz noluyo gurbişin kardeşi varmış duyguyu ona alacakmış...fakat duygu sözlüymüş...bu arada duygu sözlü olduğunu bilmiyormuş....duygu ne buldum delüüüsü olmuş kendünü ağurdan almaya başlamış-tatlicadiarzu-

sisi seviyorum Şeniz

ben senı daha cok sefiyom bülüyün dımı....ŞenizŞeniz

hehehe peki duygucum sen nası istiyon damat beyimiz nası olsunkaydirigubbakcemile3
cebi geniş olanmıdelikafadulden
yoksa boyu posu endamı mı ossundaa bana yeter mi diyon-tatlicadiarzu-
ona göre listeme bakıcam sana uygum kimler var sengözlerimebaksanab

bu arada geyık ...benı evlendırmeye döndü valla......sarduş kovucak beniiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

boyy 1 85 olsun...esmer ama kumralda olur....

brat bıtt...gıbı karızma...tom cruse gıbı ...bakan...kevın cosner gıbı....hoş...rhıcard ger gıbı romantık....antony banderes gıbı ...sexy....sengözlerimebaksanabşakkıdı
sonracıgıma...varda var....:roflol::roflol:

kıslar naptınız arap saçına çevirdiniz noluyo gurbişin kardeşi varmış duyguyu ona alacakmış...fakat duygu sözlüymüş...bu arada duygu sözlü olduğunu bilmiyormuş....duygu ne buldum delüüüsü olmuş kendünü ağurdan almaya başlamış-tatlicadiarzu-

sardunyammm super anattın hayran kaldım sana bidenem ŞenizŞenizŞeniz

CADIARZU:uhm:fisfisfis:bbo:kafamçokkarıştı:roflol::roflol:

bu arada geyık ...benı evlendırmeye döndü valla......sarduş kovucak beniiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

brat bıtt...gıbı karızma...tom cruse gıbı ...bakan...kevın cosner gıbı....hoş...rhıcard ger gıbı romantık....antony banderes gıbı ...sexy....sengözlerimebaksanabşakkıdı

yok be datlum kovmam +18 lik yapmayında ne olursa olsunkötükedihüso

zaten edepli yerden buraya taşunduk...gidecek başka yerde yok...konu kapanmayacak eeeee nolcak peki:uhm:

tamam hepsi var benim abimde azcık göbeği bilem var yaaaaa:dilcikar:
hööööö:1shok: kardeşin kaç yaşında:uhm:

efem tam tamına 25 şok olma maalesef doğrusenağlama
yenge istim yalnız duygum azcuk çekingendir kendüsü

duygu msnde misin çok kafam bozuk bi sigara içip gelimde accuk konuşalım sıyırcam

kıyamam len kermit sana gel öpem Şeniz

prensip olarak hemcinslerime öptürmüyom kendimi
karşı cins olsan very hot bi opcugu kapmiştin ama şansına küs artik sel -tatlicadiarzu-

kelebeküm gurbaa acık acık süluyor...kaydirigubbakcemile5

senınkıde karamanın koyunu sonra cıkar oyunu olmasın.haaaaaaaaaa:mymeka:

ya duygu böle transparan bi aileyiz biz :jeyyar::1closedeyes:

X