- 17 Kasım 2007
- 3.960
- 3
- Konu Sahibi Halikarnas
bak benim abimde çapkınlık nedir bilmez
daha yenge adayım olmadı hiç düşün artıkın
benden sülemesi:dilcikar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sisi seviyorum Şeniz
noliii burda kim kimi kime aliiii kaydirigubbakcemile fransız kaldım:ecrin_bebek:
sel paçozu mu geldi amanın
sisi seviyorum Şeniz
ben senı daha cok sefiyom bülüyün dımı....ŞenizŞeniz
hehehe peki duygucum sen nası istiyon damat beyimiz nası olsunkaydirigubbakcemile3
cebi geniş olanmıdelikafadulden
yoksa boyu posu endamı mı ossundaa bana yeter mi diyon-tatlicadiarzu-
ona göre listeme bakıcam sana uygum kimler var sengözlerimebaksanab
bak benim abimde çapkınlık nedir bilmez
burda şimdi şey oluyor:uhm: :uhm::uhm:
kıslar naptınız arap saçına çevirdiniz noluyo gurbişin kardeşi varmış duyguyu ona alacakmış...fakat duygu sözlüymüş...bu arada duygu sözlü olduğunu bilmiyormuş....duygu ne buldum delüüüsü olmuş kendünü ağurdan almaya başlamış-tatlicadiarzu-
burda şimdi şey oluyor:uhm: :uhm::uhm:
kıslar naptınız arap saçına çevirdiniz noluyo gurbişin kardeşi varmış duyguyu ona alacakmış...fakat duygu sözlüymüş...bu arada duygu sözlü olduğunu bilmiyormuş....duygu ne buldum delüüüsü olmuş kendünü ağurdan almaya başlamış-tatlicadiarzu-
bu arada geyık ...benı evlendırmeye döndü valla......sarduş kovucak beniiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
boyy 1 85 olsun...esmer ama kumralda olur....
brat bıtt...gıbı karızma...tom cruse gıbı ...bakan...kevın cosner gıbı....hoş...rhıcard ger gıbı romantık....antony banderes gıbı ...sexy....sengözlerimebaksanabşakkıdı
sonracıgıma...varda var....:roflol::roflol:
SEN ÜSTÜNE ALINMA ZATEN SENİ SEFMİYOM :mymeka:
bu arada geyık ...benı evlendırmeye döndü valla......sarduş kovucak beniiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
boyy 1 85 olsun...esmer ama kumralda olur....
brat bıtt...gıbı karızma...tom cruse gıbı ...bakan...kevın cosner gıbı....hoş...rhıcard ger gıbı romantık....antony banderes gıbı ...sexy....sengözlerimebaksanabşakkıdı
sonracıgıma...varda var....:roflol::roflol:
hööööö:1shok: kardeşin kaç yaşında:uhm:
+18 lik olan benim topic gusule kadar herşey var beklerik :lepi:yok be datlum kovmam +18 lik yapmayında ne olursa olsunkötükedihüso
zaten edepli yerden buraya taşunduk...gidecek başka yerde yok...konu kapanmayacak eeeee nolcak peki:uhm:
kıyamam len kermit sana gel öpem Şenizaman ne üzüldüm ne üzüldüm mirmirmirmir
biliyoz gurbik sülemene gerek yoknaniknanik artıkın duyguya kalmış
senin gibin görümcemi benim gibin görümcemi
kıyamam len kermit sana gel öpem Şeniz
kelebeküm gurbaa acık acık süluyor...kaydirigubbakcemile5
senınkıde karamanın koyunu sonra cıkar oyunu olmasın.haaaaaaaaaa:mymeka: