- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
gözün içine sürmemek gerekiyormuş gözüm küçük olduğu için burdan okuduğum kadarıyla çünkü hiçbir şey bilmiyorum makyaj konusunda dışına sürebilenler hangileri acaba:)
sanırım gözlerim kabul etmiyo .. hemen her marka kullandım idyebilirim ..
evet canım gözlerin küçülür. hele göze yoğun rimel sürersen altına hiç bişi sürme veya çok az sür harika duruyo.. ama altada üstede sürünce hem akar hemde kötü duruyo..
en iyi göz kalemi derken mesela göz kaleminin iyisi kötüsü kişiden kişiye değişir...
aldığın göz kalemi beklentilerini karşılıyorsa iyidir yok karşılamıyorsa kötüdür...
ben göz kalemini gözümün içine çekerim hep vede çok yoğun bir siyah elde etmek isterim..
golden rose mesela herkes çok beğeniyor ama benim hoşuma gitmedi beklediğimi alamadım yani..
kajalıda denedim oda aynı şekilde ama bir başkası için bu markalar çok iyidir...
en son flormarın ultra black eyeliner kalemini aldım o mesela beklentimi çok fazlasıyla karşıladı hem yoğun bir siyah elde ediyorum hemde akmıyo çünkü göze sürüldüğü zaman kuruyo :)
benim için en iyi göz kalemi flormar ultra black eyeliner şimdi hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?