Bebek Beslenmesi En iyi göğüs pompası hangisi sizce?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
tavsiye üzeine medela swing aldım. 10 gün kullandıktan sonra emişş gücü zayıfladı. ara ara hiç çalışmadığı da oluyor. şimdi bu zayıf emiş gücüyle bir göğsü sağmam 15 dk kadar sürdüğü gibi tam olarakta boşaltmıyorç. hele sütüm azsa , çok çok azını çıkarabiliyor.

sütün geldiği valf membranı yapışık kalırsa süt boruya gidiyor ordan da motora..ve çekim gücü azalıyor
bunun önüne geçmek için her sağımdan sonra yıkamak gerek
ama sağma işlemi uzun sürdüğünde de yapışık kalabiliyor.

sütün geldiği valf membranı yapışık kalırsa süt boruya gidiyor ordan da motora..ve çekim gücü azalıyor
bunun önüne geçmek için her sağımdan sonra yıkamak gerek
ama sağma işlemi uzun sürdüğünde de yapışık kalabiliyor.

Teşekkür ederim, bunu bilmiyordum.1 kez süt vakum borusuna kaçtı ve sanırım ordan da motora gitti. Artık düzelmez mi dersin?
Her sagmadan sonra yıkıyorum zaten ama göğsü boşaltması çok zaman alıyor.
Senin 1 göğsü boşaltması nekadar zaman alıyordu?

Teşekkür ederim, bunu bilmiyordum.1 kez süt vakum borusuna kaçtı ve sanırım ordan da motora gitti. Artık düzelmez mi dersin?

evet canım nadiren uzun sağımlarda da oluyor bu..
benim de bi kere kaçtı ama çekim gücünde bi şey olmadı
bu durumda ben internetten aldığım sitenin müşteri hizmetlerini aradım.
hortum değiştiriyorlarmış sanırım
ben internetten almıştım çünkü.
buraya yazmak doğru mu bilmiyorum ama sümer diye bi site
medelayı ithal eden firma
sanırım isviçre malı bu
sadece anne sütüne yönelik ürünleri var
biberonları bile bebeği memeden kesmemek üzerine tasarlanmış
benim bebeğim aventin biberonuyla az daha memeden kesiliyordu..

benim bi göğsü boşaltması 15-20 dk sürüyor ama pompanın hepsiburadadaki yorumlarında 5 dk da 100 cc süt çıkardım diyen bile var..
yani kişiden kişiye değişiyor sanırım.
kiminin sütü az kiminin çok
benim sütüm de öyle aman aman değil işte idare ediyoruz..

evet canım nadiren uzun sağımlarda da oluyor bu..
benim de bi kere kaçtı ama çekim gücünde bi şey olmadı
bu durumda ben internetten aldığım sitenin müşteri hizmetlerini aradım.
hortum değiştiriyorlarmış sanırım
ben internetten almıştım çünkü.
buraya yazmak doğru mu bilmiyorum ama sümer diye bi site
medelayı ithal eden firma
sanırım isviçre malı bu
sadece anne sütüne yönelik ürünleri var
biberonları bile bebeği memeden kesmemek üzerine tasarlanmış benim bebeğim aventin biberonuyla az daha memeden kesiliyordu..
hortumu yıkarım olmazsa. iyice kuruyunca kullanırım. evet medelanın biberonunu duymuştum. şimdilik kızım dr Brown la emiyor. sorun yaşayacak gibi olursam mdedelanınkini alıcam. kaşıkla vermek uzun iş, biberon daha pratik. ben yurtdışındayım ve burdan aldığım mağaza iade kabul etmediği gibi medelanın servisine yönlendirdi. serviste 3 saat mesafede başka bir şehirde. şaka gibi.

benim bi göğsü boşaltması 15-20 dk sürüyor ama pompanın hepsiburadadaki yorumlarında 5 dk da 100 cc süt çıkardım diyen bile var..
yani kişiden kişiye değişiyor sanırım.
kiminin sütü az kiminin çok
benim sütüm de öyle aman aman değil işte idare ediyoruz..

evet benimde çok değil. ondan uzun sürüyo sanırım. tşkler tekrar

Arkadaşlar elektrikli pompa almak istiyorum. Hangi marka kullanıyorsunuz? Nerelerden aldınız?

İkili pompa kullanan var mı? Ben medela tekli kullanıyorum ama sağmak çok uzun sürüyor. Eğer kullanışlıysa ikili almayı planlıyorum.

X