- 1 Ekim 2013
- 379
- 31
- Konu Sahibi harbikiz42
Kızlar En iyi gaz ilacı sizce hangisi deneyimli annelerin tecrubelerine dayanarak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım valla denemediğim kalmadı ama nurse harveys ve relactaz damla çokkk iyi geldi bizimkineKimsenin fikri yok mu
sanmıyorum canım ya nurse harveys kabız yapmaz kolik zaten belli saatlerde tutar yani demekki senin miniğin saatleri 8-11 arası benimki de hep 5-8 arası ağlardı kuzum, birde anne sütü alıyorsa 7 güne kadar kaka yapmaması normal kabul ediliyor , istersen nurse harveysi bırak relactaz damla dene o da çok iyidirTeşekkür ederim kızlar nurse harveys kullanıyorum bnde ilk üç gün harika etki gösterdi bebeğim rahat uyudu ucgunden sonra kabiz oldu ve akşam sekizden on bire kadar ağlıyor suruptan olabilir mi bide etkisini kaybetmiş olabilir mi yani vücudu bağışıklık mi kazandı acaba ne yapacağımı şaşırdım
sanmıyorum canım ya nurse harveys kabız yapmaz kolik zaten belli saatlerde tutar yani demekki senin miniğin saatleri
Kimyonla butunlestim cnm zaten tatlida bile kullancam nerdeyse ilk zaman zinco kullandım başta oda coktetkiliyd i sonradan etkisini kaybetti rezene denemedim tek relactaz ilaç mı yoksa bitkisel mi cnm bu arada bebeğim 45günlüksanmıyorum canım ya nurse harveys kabız yapmaz kolik zaten belli saatlerde tutar yani demekki senin miniğin saatleri 8-11 arası benimki de hep 5-8 arası ağlardı kuzum, birde anne sütü alıyorsa 7 güne kadar kaka yapmaması normal kabul ediliyor , istersen nurse harveysi bırak relactaz damla dene o da çok iyidir
ayrıca yediğin her yemeğe kimyon at ve rezene ile kimyonu demle iç hergün senden bebeğe geçer rahatlatır kuzunu
Kızlar En iyi gaz ilacı sizce hangisi deneyimli annelerin tecrubelerine dayanarak?